Tökéletes klíma a nemes borok számára

Termékek bemutatása 2022.11.18


Tökéletes klíma a nemes borok számára


Ha borról van szó, mindig nagyon fontos a helyes hőmérséklet. A szőlő tökéletes érését biztosító környezettől kezdve, a borkészítés érlelési folyamatain át egészen a kész bor kiegyensúlyozott hőmérsékletű tárolásáig. És ami a legfontosabb, a hőmérséklet határozza meg a bor ízét és aromáját – a szervírozási hőmérséklettől függ, mennyire fogják élvezni és értékelni a bort.


A bor ideális tárolási hőmérséklete

A hőmérséklet emelkedésével megnő a bor molekuláinak kinetikus energiája, ami gyorsítja az öregedési folyamatot, és így a minőség romlásához vezet. Ezért ajánlott a bort hosszabb idejű tároláskor +10 °C és +12 °C közötti hőmérsékleten tartani.
A legfontosabb az állandó hőmérséklet fenntartása, mert a hőfokingadozások rontják a bor minőségét. Abban pedig, hogy mennyire ízlik egy bor, meghatározó szerepe van, hogy milyen hőmérsékleten fogyasztják.


Vinidor típuscsalád
A Vinidor típusú bortemperáló szekrények hihetetlen rugalmasságot kínálnak: egyetlen készülékben egyesítik a tároló és a több hőmérsékleti zónás készülékek minden előnyét. A típuscsalád készülékeit két vagy három hőmérsékleti zónával szállítjuk, ahol a zónák hőmérsékletét egyedileg be lehet állítani +5°C és +20°C között a kívánt értékre. Így a három hőmérsékleti zónás készülékben egyszerre lehet a saját optimális szervírozási hőmérsékletén tárolni a vörösbort, a fehérbort és a pezsgőt. A Vinidor típusú borhűtők a hosszabb idejű tároláshoz is tökéletes klímát nyújtanak. A hőmérsékleti zónák változatos mérete és teljes körűen beállítható hőfokszabályzása révén ezek a készülékek lényegében bármilyen borgyűjteményhez alkalmasak lehetnek.

Borklíma szekrények
A borklíma készülékek a borospincékhez hasonló körülményeket biztosítanak. Ezért ideális választást jelentenek akár a hosszabb idejű tároláshoz is, akár akkor, ha nagy borkészleteket kell mindig a tökéletes szervírozási hőmérsékleten tartani. A +5°C és +20°C közötti megfelelő értékre beállított hőmérséklet állandó és a készülékben mindenhol egyenletes.

Ajánló

Íme, ez a süteményes hűtők legjobbja

Aki árult már süteményeket, az tudja, hogy a tetszetős megjelenés és a finom ízek nem minden: a remekműveket tálalni is tudni kell, amihez elengedhetetlen egy süteményes hűtő.

A húsipari eszközök legjobbjai a Dadaux-tól

Húsdarálót, csontfűrészt, esetleg kolbásztöltőt keresel? Az Rdealer kínálatában kiváló darabokat találhatsz, ráadásul mindet garanciával, szervizlehetőséggel kínáljuk.

Boltot szeretnél nyitni? Segítünk az eszközbeszerzésben!

Egy új üzlet megnyitása sohasem egyszerű feladat, de ne aggódj, nem vagy egyedül! Az Rdealer kínálatában minden eszköz elérhető, ami egy profi, vevőcsalogató bolthoz szükséges!
Mentett termékek (0)