A húsipari eszközök legjobbjai a Dadaux-tól

Termékek bemutatása 2022.10.17

A húsipari eszközök legjobbjai a Dadaux-tól



Mi a titka egy jó üzletnek?

Sok mindenről beszélhetnénk, de kétségtelen, hogy a minőségi eszközök előkelő helyen szerepelnének a listán.

Amennyiben húsfeldolgozással vagy vendéglátással foglalkozunk, akkor elengedhetetlen, hogy a legjobb húsdaráló, csontfűrész és egyéb eszköz álljon rendelkezésre, hiszen enélkül nem lehet a vásárlókat, vendégeket megfelelő minőségben kiszolgálni.

Cikkünkben a Dadaux márka eszközeit mutatjuk be, melyekben biztosan nem fogsz csalódni!

Húsdaráló – alapkellék minden konyhában

A Dadaux húsdarálói egytől-egyik úgy lettek megtervezve, hogy a lehető legpraktikusabb használatot tegyék lehetővé a maximális biztonság mellett.

Minden eszközt védőrendszerrel látnak el, emellett pedig rozsdamentes acélt használnak alapanyagként.

A rozsdamentes acélnak köszönhetően a tisztítás egyszerű, ráadásul a daráló különböző részei eltávolíthatók, így a rejtett zugokhoz is hozzáférhetünk a maximális higiénia érdekében.

A darálók egyaránt elérhetőek asztali és álló kivitelben is.

A csontfűrészek nagyágyúja a Dadaux-tól

Hentesáru, húsok, halak darabolása?

Nem probléma!

A Dadaux csontfűrészei egyszerűen, erőlködés nélkül lehetővé teszik a csontos részek darabolását, ráadásul mindezt könnyen takarítható, praktikus kivitelben.

A könnyű munkavégzés érdekében automata penge feszítővel és tisztítóval látták el a gépeket.

Természetesen ezek a gépek is rozsdamentes acélból készülnek, továbbá az elektromos részek és a motor vízcseppvédelemmel vannak ellátva.

Ha csontfűrészt keresel, akkor az SX200, SX300 és SX400 modelleket ajánljuk a Dadaux kínálatából.

Kolbásztöltő – egy ínycsiklandó fogás elkészítésének alapkelléke

A legtöbb ember szereti a hurkát vagy a kolbászt, melyek a hagyományos népi ételek között is nagy népszerűségnek örvendenek.

A Dadaux kolbásztöltőivel kiváló fogásokat készíthetünk, akár kicsiben, akár nagyban gondolkozunk!

Akár házi kolbász vagy hurka készítésére is alkalmas lehet a Dadaux 7 literes vagy 13 literes kolbásztöltője, mely kézi meghajtással működik.

Aki mindezt üzletszerűen szeretné végezni, annak sem kell fájjon a feje, ugyanis hidraulikus változatban is forgalmaz a márka eszközöket, méghozzá 25, 40, vagy akár 60 literes kivitelben is.

Az eszközök könnyen tisztíthatók, ellenállnak a korróziónak, és kivétel nélkül könnyen állítható, kezelhető megoldásban készültek.

Minőségi eszközök az Rdealertől


A vendéglátóegységek és üzletek tulajdonosai kiváló partnerre találhatnak az Rdealernél!

Kínálatunkban minden eszközt megtalálsz, amely az éttermekbe, büfékbe, cukrászatokba, kávézókba vagy élelmiszerüzletekbe szükséges.

Termékeink között elérhetőek új és használt darabok, melyek mindegyikét garanciával vásárolhatod meg: előbbire 1 év, utóbbira pedig 3 hónap garanciát biztosítunk.

Az eszközbeszerzés mellett a szerviz terén is számíthatsz ránk, ugyanis kiváló szakemberek állnak rendelkezésedre, hogyha szerelésre szorulna egy-egy berendezésed.

Amellett, hogy töviről-hegyire ismerik az ilyen gépeket, az esetleges alkatrészbeszerzés sem gond számukra.

Nézz szét webshopunkban, vagy látogass el személyesen tapolcai bemutatótermünkbe, ahol akár a legmegfelelőbb eszköz kiválasztásában is tudunk segíteni.

Ha megvan a tökéletes darab, akkor a szállítás sem gond: előzetes egyeztetés mellett ebben is segítünk!

 

Ajánló

Tökéletes klíma a nemes borok számára

Ha borról van szó, mindig nagyon fontos a helyes hőmérséklet. A szőlő tökéletes érését biztosító környezettől kezdve, a borkészítés érlelési folyamatain át egészen a kész bor kiegyensúlyozott hőmérsékletű tárolásáig

Íme, ez a süteményes hűtők legjobbja

Aki árult már süteményeket, az tudja, hogy a tetszetős megjelenés és a finom ízek nem minden: a remekműveket tálalni is tudni kell, amihez elengedhetetlen egy süteményes hűtő.

Boltot szeretnél nyitni? Segítünk az eszközbeszerzésben!

Egy új üzlet megnyitása sohasem egyszerű feladat, de ne aggódj, nem vagy egyedül! Az Rdealer kínálatában minden eszköz elérhető, ami egy profi, vevőcsalogató bolthoz szükséges!
Mentett termékek (0)