Katalógusok

A katalógusok megnyitásához kérem kattintson a képekre!

 Alfa Forni

  Az Alfa Forni egy olyan vállalat, amely az elektromos-, fa-, hibrid- és gázkemencék területén specializálódott. Az utóbbi években fókuszukat a professzionális felhasználásra szánt kemencék tervezésére összpontosították. Az Alfa Forni központja Anagniban található, Róma és Nápoly között, a pizza szülőhelyén.
Saját elmondásuk szerint:
"Egy olyan világot képzelünk el, ahol a fatüzelésű kemence mindneki számára élménnyel teli eszközzé válik. Szeretnénk visszavezetni az embereket a gyökereikhez."
 

 Desco

  A Desco által gyártott gépek megbízhatók, strapabírók és elegánsak. A tervezésből adódóan ellenállnak az intenzív terhelésnek, és minden termék megfelel a legszigorúbb biztonsági, ergonómiai és higiéniai előírásoknak. Tisztításuk gyors és egyszerű, valamint a Scotch Brite felülettel ellátott rozsdamentes acél szerkezetet könnyű megóvni a felületi karcoktól, kopásoktól.  A gyártó termékpalettája széles, gépei modulárisak, blokkokba építhetőek. Így úgy alakíthat ki egységes kinézetű konyhát, hogy az összes szükséges gépet és bútort egy gyártótól szerzi be.
 Ilsa

  Az Ilsa spa a profi hűtőberendezések piacán kínálja a legjobb megoldásokat, olyan felszereléseket tervezve a konyhák számára, amelyek minden igényre szabhatók, figyelembe véve a környezetvédelmet is. A vállalat ismert a vendéglátás, cukrászat, fagylalt és pizzéria szakemberei számára, a hűtőberendezéseinek esztétikája, ergonómiája, praktikussága és folyamatosan újuló technológiája révén. Kiválóságot képviselnek megbízhatóság és minőség terén mindenki számára.


 

 Lilly Codroipo

  1982 óta gyártanak pizza lapátokat és egyéb pizza eszközöket, amelyek a mai napig a legnépszerűbb termékeik közé tartozik. Minden termékük teljes egészében Olaszországban van tervezve és gyártva.
Feljövetelükkor kerülték az iparággá válást, helyette előnybe helyezték a minőséget, és a precíz munkát.
Folyamatosan törekszenek a mércét magasabbra helyezni, hogy a munka könnyedséggel és a lehető legkisebb erőfeszítéssel elvégezhető legyen.


 Coldline

  1995 óta olyan technológiákat terveztek, amelyek megkönnyítik a szakácsok, cukrászok, pékek, pizzakészítők és fagylaltkészítők mindennapi munkáját. Ambíciójuk az, hogy megelőzzék a piac jövőbeli igényeit, és hatékony még soha nem látott megoldásokat kínáljanak az élelmiszerek tárolására. A kis bisztrók tulajdonosaitól a nagy konyhákig  bárki választhatja a számára leginkább megfelelő technológiákat a saját igényeik kielégítéséhez.


 

 Modular

  A Modular a főzősorok tervezésére és gyártására specializálódott a vendéglátósok számára. A moduláris, strapabíró és megbízható elemek a céljaik elérésére lettek tervezve, hogy a konyhákban időtálló élményt és maximális teljesítményt nyújtsanak. A Modular modern gyártóközpontjait Olaszországban alapították. Egy 25 000 négyzetméteres területen telepítették a legújabb automatizált rendszereket a rozsdamentes acél feldolgozásához, robotizált hegesztő állomásokat, szigetelés és összeszerelési területeket.

 Fricosmos

  A vállalkozásuk, egy családi vállalkozás, melynek eredete 1960-ra vezethető vissza, amikor a Sanz León testvérek a kések és hardvertermékek gyártására specializálódtak. 1985-ben született meg a Fricosmos, ahogyan ma ismerjük. A kezdetektől a mai napig következetesen arra törekedtek, hogy hosszú távú kapcsolatokat alakítsanak ki, amit alkalmazottaik, ügyfeleik és beszállítóik is tanúsíthatnak. 

 Frigomeccanica

  A cég 40 éve a piacon van. A vállalat erőssége mindig is a folyamatos technológiai kutatás és stílusos újítás volt. A Frigomeccanica iparági vezető, elismert minőségéért, valamint versenyképesség és megbízhatóság terén is.  Minerva Omega

  A Minerva Omega Group S.r.l. egy olasz cég, amely több mint 75 éve tervez és gyárt hús- és élelmiszerfeldolgozási gépeket/rendszereket, olyan megoldásokkal, amelyek növelik az élelmiszeripar termelékenységét, nyereségességét és fenntarthatóságát. A vállalat szakosodott egy sokoldalú és átfogó felszerelési választékban. Ajánlata széles körű befektetéseken alapul kutatás-fejlesztés terén, valamint szilárd tudáson és a termelési folyamatok automatizálásán.

 

 Dadaux

  Az általuk rendelkezésre álló technikai tudás és tapasztalat lehetővé teszi számukra, hogy egy teljesen rozsdamentes acélból készült termékskálát kínáljanak, ami egyedülálló a piacon. Folyamatosan fejlesztik termékeiket és olyan erőteljes, strapabíró és ergonomikus berendezéseket kínálnak, amelyek hatékonyan kielégítik az igényeket. A vállalat magas szintű technikai tudása Európa piacvezetőjévé tette, kiváló hírnévvel a felhasználók körében. A termékskála szélessége ma már egyedülálló egész Európában, ami lehetővé tette a vállalat számára, hogy sikeresen betörjön a nemzetközi piacra. LinearBi

  Teljes rendszereket valósítanak meg az autonóm ételkiszállítás kezeléséhez. Olyan technológiákat alkalmaznak, amelyeket naponta használnak annak érdekében, hogy ételeket szállítsanak ki. 

 Nevo

  A Nevo olyan megoldásokat fejleszt ki, amelyek lehetővé teszik az étel pontos főzését és regenerálását. A sütők olyan tervezésűek, hogy folyamatosan, éjjel-nappal zökkenőmentesen működjenek: sokoldalúak a termelési fázisban, nélkülözhetetlenek a kiszolgálás során, és hatékonyabbá teszik a konyhai munkát.

 SPM

  Egy garázsból indulva 1961-ben egészen a mai globális vezető szerepéig, az SPM hihetetlen utat tett meg. Tanultak, nőttek, és innováltak az ügyfelek kiszolgálása érdekében. Az ő berendezéseik most már szerte a világon elérhetőek, és az általuk szerzett tapasztalat a legnagyobb kincsük. Azzal büszkélkednek, hogy folyamatosan egy kiváló és élénk italélményt kínálnak.
 

 Cuppone

  A Cuppone egy olasz vállalat, amely kifejezetten éttermi és ipari konyhai felszereléseket gyárt. Nevük különösen összefügg pizza- és tésztagyártó berendezéseikkel, mint például sütők, dagasztógépek és egyéb konyhai gépek. Termékei kiváló minőségűek és profi felhasználásra tervezettek, kielégítve a szakemberek igényeit. Hosszú múlttal rendelkeznek az iparágban, és termékei széles körben elterjedtek éttermekben és pizzériákban szerte a világon. Folyamatosan fejlesztik termékpalettájukat.


 Eliani

  Több mint 20 éve jelen vannak a piacon, mixereket, kenyérsütőket, és egyéb tészta készítéshez szükséges gépeket gyártanak és forgalmaznak. A piac legjobb keverőivel rendelkeznek. Az Eliani fő célja, hogy technológiailag fejlett dagasztógépeket kínáljon, amelyek célja, hogy megvalósítsa és kibontakoztassa mindazon szakemberek készségeit és tehetségét, akik valamelyik gépüket választják.


 

 Orion

  1980-ban épített első fagylalt-szekrényüktől napjaink ipari valóságáig az Orion már több mint három évtizede tervez és gyárt hűtött bemutatópultokat és bárbútorokat. Mindig a szakmai hűtéstechnológia élén áll, az Orion mára a fagylalt és sütemény bemutatók gyártásának referenciapontjává vált. Az Orion ötvözi a működést és az esztétikát annak érdekében, hogy a piacon a legmegbízhatóbb, legszebb és technológiailag legfejlettebb termékeket hozza létre.


 Silver

  A SILVER a világ vezető vállalata a profi edény- és pohár mosogatógépek gyártásában. Magas fokú automatizáltsággal rendelkeznek, amely lehetővé teszi egy gép gyártását minden 3. percben (a fémlemeztől a csomagolódobozig), a SILVER évek óta a világ első számú vállalatai között van a mosogatógépek gyártásában.
Világszerte 95 országba exportálnak, 70 különböző kereskedelmi márkanévvel.


 

 Carpigiani

  A Carpigiani egy elismert, nagy presztízzsel rendelkező márka, amelyet a kézműves fagylaltkészítő berendezések gyártásában szerzett 80 év tapasztalat miatt ismernek el. Hosszú történelme alatt szerzett szakértelme révén a Carpigiani globális vezetővé vált. A cég elköteleződése a kézművesség és a hagyományok iránt, tükröződik a fagylat gyártására kifejlesztett és szabadalmaztatott berendezésekben. A Carpigiani gépek ötvözik az innovatív technológiát a pontos vezérelhetőséggel, ezzel lehetővé téve a mestereknek, hogy egyre különlegesebb kreációkat hozzanak létre.
 Bizerba

  A Bizerba erős hagyományokra épül: Immár öt nemzedéken át a Kraut-család irányítja. 100%-ban az alapító család tulajdonában van mai napig. Büszkék a függetlenségükre, hiszen ez teszi lehetővé, hogy pontosan azt alkossák meg, amire az ügyfeleiknek világszerte szüksége van a dinamikusan változó versenykörnyezetben. Több mint 40 leányvállalatával, valamint világszintű szerviz- és értékesítési hálózatával 120 országban tesz meg mindent ügyfeleiért.


 

 Hoshizaki

  A Hoshizaki Europa kereskedelmi jégkészítésének szakértője, hűtőberendezéseket, adagolókat, valamint a sushi éttermek felszereléseit gyártják. Megbízható és fenntartható termékeik precizitást és innovációt ötvöznek, aminek következtében nagyra értékelik azokat ügyfelei szerte Európában.

 Icetech

  Az Icetech évtizedes tapasztalata mutatkozik az állandó kutatásban az egyre fejlettebb megoldások és technológiák terén. A gyártási folyamat minden szakaszát figyelemmel kísérik annak érdekében, hogy a gépek minden részletükben jól kidolgozottak legyenek, mivel szigorú ellenőrzéseken és teszteken mennek keresztül még a gyártástól a raktározásig. Az Icetech termékeinek magas minőség-ár aránya ügyfél elégedettségét garantálja. Az Icetech műszaki szakemberei és tanácsadói az elkötelezettség és szenvedély mögött állnak.
 

 Artserf

  1992 óta az Art Serf specializálódott az élelmiszer és ital tárolására és terjesztésére szolgáló elemek tervezésében és gyártásában, különös tekintettel az intézményi és nyilvános vendéglátás területére. Termékeik teljes egészében olaszországban gyártottak. Elkötelezettek a minőségi anyagok keresése és feldolgozása mellett, kizárólag Olaszországból származó alapanyagok felhasználásával, hogy ötleteiket világszerte exportálhassák.


 Hendi

  A Hendi egy neves holland vállalat, amely a profi tálalási és felszolgálási eszközök területén tevékenykedik. A cég széles választékot kínál a vendéglátóipar számára. A Hendi termékei a megfelelő működésre és a minőségre összpontosítanak, hogy segítsék a szakácsokat hatékonyabban dolgozni. Az innovatív tervezés és a modern technológiák összehangolása lehetővé teszi a Hendi számára, hogy megfeleljen az igényeinek. Elkötelezett az újítás és a fenntarthatóság iránt. Termékei széles körben elterjedtek a szállodákban, éttermekben és egyéb vendéglátóhelyeken világszerte.
 

 Rational

  A Rational egy vezető német vállalat, amely a profi konyhai berendezések területén tevékenykedik. A cég világszerte ismert a magas minőségű kombipároló és sütőberendezéseiről. Az innovatív és intelligens technológiákra épülő termékeik segítik a szakácsokat a hatékonyabb és pontosabb ételkészítésben. Készülékei, mint például a Rational SelfCookingCenter, kifejezetten a konyhák igényeire vannak tervezve. A vállalat elkötelezett a fenntarthatóság és az energiahatékonyság iránt, folyamatosan fejleszti termékeit, hogy megfeleljen a változó elvárásoknak.
 Tekna line

  A Tekna 1990-ben született Luigi Paracchini mérnök ötletéből. Évekig dolgozott egy multinacionális vállalatnál a hűtés területén, majd úgy döntött, hogy saját vállalkozást hoz létre, saját sorozatát készítve a fagylalt- és pékáruk területén. Mindig figyelve a piaci igényekre és az eredményes frissítésekre, a Tekna jelen van öt kontinensen, és teljes körű megoldásokat kínál kis üzletektől laboratóriumokig egészen a nagykereskedelmi terjeszkedésig.


 

 Menumaster

  A Menumaster egy neves vállalat, amely különböző mikrohullámú sütők és egyéb konyhai berendezések tervezésével és gyártásával foglalkozik. A Menumaster termékei olyan területeken népszerűek, ahol a gyors és hatékony ételkészítés elengedhetetlen, például éttermekben, szállodákban, kávézókban és egyéb vendéglátóipari helyeken. A vállalat fókuszában az innováció, a minőség és az egyszerű használat áll, hogy mindenki hatékonyan tudjon dolgozni. A Menumaster által kifejlesztett technológiák és design hozzájárul a modern konyhák hatékony és kényelmes működéséhez.
 Xpress Chef

  Az XpressChef™ sütők biztosítják a következetes, ismételhető eredményeket, minden egyes alkalommal, még a csúcsidőszakokban is. Függetlenül attól, hogy az sütőt használó üzemeltető milyen szintű szakértelemmel rendelkezik. Kiegyensúlyozott, és optimalizált többféle főzési technológia annak érdekében, hogy teljesítsék a teljesítmény-sebesség és hatékonyság elvárásait. Mindezt a kiváló minőségű ételekért, amely az Ön hírnevét növeli.


 

 Beelonia

   

 Firex

  A Firex 20 éve van a piacon, elsődleges céljuk hogy olyan profi berendezéseket tervezzenek és gyártsanak a konyhák számára, amelyek csökkentik a munkaerőigényt, felgyorsítják a főzési időket, és automatizálják a főzési folyamatot. Elkötelezettek amellett, hogy a Firex szinonimája legyen a biztonságos, magas teljesítményű és innovatív termékeknek. Szakácsok és élelmiszeripari szakemberek kezében a Firex átalakítja az élelmiszeripari szolgáltatások iparágát.

 

 Milantoast

  1948 óta fejlesztenek ki magas minőségű, kézzel készült, fenntartható konyhai eszközöket. Sikerük egyetlen céltudatos látomásban rejlik, amely nem változott az alapítás óta, néhány egyszerű, de alapvető elven alapul: Minden terméküket a milánói, olasz gyárban tervezik és készítik kézzel, kompromisszum nélkül. Csak megbízható, kézzel készült termékeket kínálnak magas építési szabványokkal, társadalmilag felelős gyártással és minőségi tanúsítvánnyal. Csak fenntartható, magas minőségű alapanyagokkal dolgoznak.

 La Monferrina

  1978 óta a La Monferrina teljesen olaszországban készült profi tésztagépeket gyárt, melyeket specializált laboratóriumokban és iparágakban használnak tészta előállítására. Üzemeikben kizárólagos projekteket hoznak létre és fejlesztenek ki bármilyen tészta előállításához az egyszerű használat nevében, kombinálva a végső termék minőségét és eredetiségét. Hivatásuk a tészta és annak a technológiája, amellyel minden formáját előállíthatják. Gépeiket Olaszországban és világszerte értékesítik.

 

 Liebherr

  A professzionális hűtési és fagyasztási igényekhez a Liebherr széleskörű speciális programokat kínál. A kemény profi alkalmazásokhoz az eszközöknek megbízhatóan és tökéletesen kell működniük extrém körülmények között. Itt jön képbe a Liebherr minősége. A magas hűtési teljesítmény, a magas minőségű kivitel és a különleges jellemzők kombinációjával kereskedelmi berendezéseik képesek kielégíteni a vásárlók minden igényeit.


 Eureka

  Az Eureka egy kiváló minőségű kávédarálókat gyártó cég, amely a kávéőrlés területén kiemelkedő teljesítményű és megbízható eszközökkel rendelkezik. A vállalat elkötelezett a prémium minőség és a precíz tervezés iránt. Az Eureka kávédarálók a kávé imádók széles választékát célozzák meg, kielégítve mind a házihasználatú, mind a kereskedelmi felhasználók igényeit. A vállalat gondoskodik arról, hogy termékei ne csak hatékonyak és tartósak legyenek, hanem esztétikailag is vonzóak. Folyamatosan törekednek az innovációra és az újításra, hogy a felhasználók mindig a legmagasabb minőségű kávét élvezhessék. 

 Techfood

  Több mint harminc éve terveznek és gyártanak bár felszereléseket és gyorséttermi gépeket, teljesen olasz gyártásban. Az évtizedes tapasztalatuk a HORECA szektorban lehetővé tette számukra, hogy energiahatékony gépeket gyártsanak, amelyek kevés helyet foglalnak el, és kielégítik a blokkolási igényeket, például a kémény hiányát, maximalizálva minden eszköz által előállítható ételek számát, miközben minimalizálják a költségeket és az előkészítési időt.


 Gelita

  A Gelita már szilárd gyökerekkel rendelkezik a 60-as évek óta. Márkájának történelmi hagyományában, már akkoriban is a kort megelőző gépeket kínált a fagylalt világában. A vállalat széles és teljeskörű megoldási palettát kínál, amelyeket Olaszországban terveztek és Szlovákiában, Bratislavában szereltek össze, ahol a Gelita székhelye található. Többfunkciós gépek pékségek és kézműves fagylaltok számára, pasztőrizálók, fagylalt-készítők, lágyfagylalt-gépek, és tejszínhab-gépek; intuitív és egyszerű használatú, sokoldalú és esztétikailag testreszabható! 

 JKS

  Az összes hűtőhelyiségüket a saját gyárukban készítik, saját tervezés alapján; ez az egyetlen módja annak, hogy olyan kamrákat készítsenek, amilyeneket ügyfeleik szeretnének. A hűtőhelyiségek magukban véve egyszerű termékek: lemez, hőszigetelés és egy kapcsolórendszer, amely összetartja azokat. De ez csak látszólagos egyszerűség; a lemez és a hőszigetelés közötti kapcsolatot ezernyi módon el lehet végezni, de csak egy helyes megoldás van, amely a lehető legjobb teljesítményt és a legmagasabb minőséget garantálja versenyképes áron.
 Robot Coupe

  A Robot Coupe egy vezető vállalat a professzionális konyhai eszközök területén, különösen a konyhai robotgépek és aprítógépek gyártásában. Az eltelt évek során a Robot Coupe megszilárdította vezető pozícióját a konyhai gépek piacán, és ma már világszerte elismert márkává vált. A cég fő termékei közé tartoznak az olyan konyhai robotgépek, amelyek segítségével könnyedén és hatékonyan lehet aprítani, szeletelni, keverni, darálni és egyéb konyhai feladatokat elvégezni. Ezek a gépek konyhákban, éttermekben, szállodákban és egyéb vendéglátóipari egységekben használatosak.
 

 Winterhalter

  Winterhalter. A mosogatás területén ez a név a legmagasabb szintű minőséget jelenti, az első osztályú tisztaság és higiénia érdekében. Teljes rendszert kínál, amely magába foglalja az összes olyan komponenst, amely fontos a mosási folyamat során. Ebből egyedi megoldást fejlesztenek ki minden ügyfél számára: tökéletesen alkalmazkodva az egyedi helyzethez, az ügyfél igényeihez és preferenciáihoz. Hatékony és biztonságos, gazdaságos és jövőbiztos.


 Technodom

 


 

 Dr. Weigert

  A huszadik század technikai fejlődése lehetővé tette a gépi tisztítás és fertőtlenítés bevezetését az iparban és a kereskedelemben. Vállalatuk a kezdetektől fogva részt vesz a fejlesztés folyamatában. Innovatív termékeik és koncepcióik a mai napig a kiváló eredmény garanciáját és egyben mércéjét jelentik. Cégük közepes méretű vállalatként évtizedek óta az élen jár a professzionális gépi tisztítási/fertőtlenítési rendszerek fejlesztésében és értékesítésében, a labor- és orvostechnika, a gasztronómia, valamint a gyógyszeripar, a kozmetikai ipar és az élelmiszeripar területén egyaránt.
 Eloma

  Az Eloma egy kiegyensúlyozott cég, mely a hagyományok és a modern elemek ötvözetén alapul - az első kombi gőzsütő fejlesztésétől kezdve a legújabb JOKER generációig. Hűek ehhez a filozófiához, hogy a főzés és sütés örömét a jövőben is átélhessék. Kötelezettséget vállalnak a legjobb minőség biztosítása érdekében, köszönhetően a német mérnöki tudásnak és kézügyességnek. Számukra a modern aspektusok magukban foglalják a környezeti hatásokat minimálisra csökkentő technológiát, a sokoldalúságot és az egyszerű üzemeltetést, amely szórakoztató és könnyen érthető.
 

 Sirman

  Ez egy élvonalbeli vállalkozás, amely azóta nélkülözhetetlen részévé vált az iparnak, és vezeti a vállalkozást a sikeres jövő felé. A hagyományos tervezés és a legújabb trendek tökéletes keveréke, a Sirman termékei elegáns modellek és a szektorban a legbiztonságosabb és legjobb minőségű anyagok alapos tanulmányozását eredményezik. A Sirman számára a mérnöki tervezés a jövő tervezését jelenti mindazokon a hagyományokon és kreativitáson alapulva, amelyek évek alatt fejlődtek ki a szakmai tapasztalat során.

 Stöckel

  Több mint 100 éve készítenek magas minőségű fagylaltkanalakat és vendéglátóipari cikkeket szakmai felhasználásra. Már a múlt század húszas éveiben a mestermechanikus Carl Stöckel fejlesztette ki és gyártotta le az első olyan fagylaltkanalakat, amelyeket ma is ismerünk és használunk. 1946 óta minden Stöckel terméket családi vállalkozásunkban, Észak-Németországban, Eutinban gyártanak. 

 Saro

  A Saro a vendéglátóipari berendezések és professzionális konyhatechnológia vezetője. Helybeli partnereik révén termékeiket világszerte használják éttermekben, szállodákban, catering szolgáltatásokban, professzionális konyhákban, kiskereskedelemben, benzinkutakon és hasonló helyeken. A Saro 1971 óta képviselteti magát az egész világon, mint a vendéglátóipari berendezések viszonteladóinak, vitrin üzleteknek, kiskereskedelmi láncoknak és üzletépítőknek a partnere.


 BWT

  Évtizedek óta egyetlen cél lebeg a szemük előtt: az életminőség javítása mindazon területeken, ahol a víz szerepet játszik. Az ő hozzájárulásuk ehhez, a testreszabott vízkezelés a lehető legoptimálisabb vízminőség elérése érdekében. Mindazonáltal, ennek során nem szorítkoznak csak a standard termékekre, hanem ők azok, akik folyamatosan új szabványokat állítanak fel mások számára. 

 Sagi

  1980 óta a Sagi márka azonosítható a megbízható és magas teljesítményű professzionális hűtőberendezésekkel Olaszországban és külföldön egyaránt. A Sagi kiválóan megkülönböztethető masszív és funkcionális tervezésével, valamint termékei magas minőségével. Berendezései olyan szakmai konyhák számára lettek tervezve, mint éttermek, szállodák, menzák, cukrászdák, fagyizók és büfék. Ezek innovatív megoldásokat kínálnak, amelyek ötvözik a magas teljesítményt az energiafogyasztás csökkentésével. Ezért a Sagi termékek környezetbarátak is.
 Santos

  Évről évre innovatív készülékeket fejlesztenek ki, és egyre inkább összpontosítanak az öko-barát termékek fejlesztésére, zöld technológiák integrálásával, hogy megfeleljenek ügyfeleik igényeinek. Magas minőségű termékek 100% francia gyártásban való kínálása mindig prioritás volt a Santos számára. 1954 óta minden gépük a saját, Lyonban található gyárukban tervezett és gyártott. 

 Pujadas

  Vollrath Pujadas kifejleszt és gyárt egy teljes körű portfóliót a vendéglátóipari szektor számára szánt professzionális edényekből és berendezésekből. Olyan termékeket fejlesztenek ki, amelyek az energiahatékonyság, tartósság és az élelmiszerpazarlás ellenőrzése köré épülnek annak érdekében, hogy növeljék minden vállalkozás jövedelmezőségét. Állandó minőségellenőrzés, megbízható szolgáltatás és majdnem száz éves hagyományuk biztosítja garanciát.


 Henkovac

  A Henkovac Holland székhellyel rendelkező vállalat, és az egyik feltalálója a vákuum csomagoló gépnek. A Henkovac közel 70 év tapasztalatát ötvözi a kézművességel, a legmodernebb tervezéssel és gyártástechnológiával. Ez biztosítja, hogy minden Henkovac gép innovatív és megbízható legyen, miközben megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. 
 

 

Mentett termékek (0)