Íme, ez a süteményes hűtők legjobbja

Termékek bemutatása 2022.10.18

Íme, ez a süteményes hűtők legjobbja



Legyen akár kávézónk, akár cukrászdánk, a minőségi, ínycsiklandozó süteményeket nem lehet akárhogyan tálalni.

A megfelelő tálalás az értékesítésben is nagy szerepet játszik, ám nem lehet mindent csupán eszerint végezni, hiszen ezek az ételek speciális tárolást, állandó hűtést igényelnek.

Ezekre a feladatokra ideális megoldás lehet egy süteményes hűtő, amely biztosítja a megfelelő hőmérsékletet úgy, hogy az ne menjen a látvány rovására.

A tálalás fontossága

Lehet egy sütemény akármilyen finom, ha nem tetszetős a látványa – vagy éppen nem tudjuk megfelelően a vendég szeme elé tárni azt -, akkor aligha lel majd gazdára.

A sütemények egy speciális kialakítású hűtőben vannak a legjobb helyen. A süteményes hűtő beszerzése ma már alapkelléke egy cukrászda számára.

Ezek a készülékek kifejezetten úgy vannak kialakítva, hogy a tartalmát minden oldalról megcsodálhassa a közönség, ezáltal könnyebbé téve a vendég számára a választást, és a vendéglátó oldaláról az értékesítést is.

Sagi Luxor – a süteményes hűtők legjobbja

A Sagi márka számos hűtője közül is kiemelkedik a Luxor elnevezésű modell, melyet kifejezetten sütemények tárolására fejlesztettek ki.

Mind a 4 oldalról edzettüveg-fallal rendelkezik, így tökéletesen látható a tartalma, mégis kialakításának köszönhetően remekül szigetel, így gazdaságosan képes biztosítani az édességek számára szükséges hőmérsékletet.

A látványt beépített LED-ek teszik még hangulatosabbá, ráadásul a modell különlegessége, hogy beépített mozgásérzékelővel is rendelkezik.

Ez a szerkezet érzékeli, hogyha a vendég közelebb lép a hűtőhöz, és ebben az esetben felerősíti a világítást a hatás fokozása érdekében.

A több, mint 180 cm magas hűtőben 5 polc található, ideális lehet a sütemények mellett akár torták tárolására és bemutatására is.

Modern kialakítás – a látvány is fontos


Nem csak a süteményeket kell szépen tálalni: mit ér manapság egy hűtő, ha nem illeszkedik a vendéglátóhely dizájnjába?

A XXI. században a hangulat legalább annyira fontos a vendéglátásban, mint a felszolgált étel és ital minősége, ebben pedig nagy szerepe van a bútorok és gépek kinézetének is.

Emiatt a küllem nagyon is fontos egy ennyire szem előtt lévő készülék esetében, mint a süteményes hűtő, ezért a Sagi Luxor modelljét modern kivitelezéssel készítették.

A süteményes hűtő egyedi fekete, ezüst, és korall színben is elérhető, mely egyaránt illeszkedik a modern helyszínekhez, de a klasszikus kialakítású helyek hangulatába is belesimul.

Rdealer – ahol minden konyhaeszközt megtalálsz

Tudjuk, hogy rendkívül nehéz megfelelő eszközöket beszerezni, pláne akkor, hogyha ezer helyről kell összeszedni a szükséges felszerelést.

Erre a gondra kínálunk megoldást az Rdealernél, ahol minden profi konyhai eszköz egy helyen beszerezhető!

Kínálatunkban megtalálod az említett süteményes hűtőt, ráadásul emellett minden egyéb kelléket, mely a cukrászda, étterem vagy kávézó kialakításához szükséges.

A termékek között fellelheted az újonnan beszerzett készülékeket is, de akadnak használt darabok is, hogyha spórolni szeretnél.

Mindkét esetben garanciát vállalunk a termékekre, melynek időtartama használt gépek esetén 3 hónap, új készülékek esetén 1 év, és a szükséges karbantartásban is tudunk segíteni.

Nézz szét webshopunkban, vagy látogass el tapolcai bemutatótermünkbe!

 

Ajánló

Tökéletes klíma a nemes borok számára

Ha borról van szó, mindig nagyon fontos a helyes hőmérséklet. A szőlő tökéletes érését biztosító környezettől kezdve, a borkészítés érlelési folyamatain át egészen a kész bor kiegyensúlyozott hőmérsékletű tárolásáig

A húsipari eszközök legjobbjai a Dadaux-tól

Húsdarálót, csontfűrészt, esetleg kolbásztöltőt keresel? Az Rdealer kínálatában kiváló darabokat találhatsz, ráadásul mindet garanciával, szervizlehetőséggel kínáljuk.

Boltot szeretnél nyitni? Segítünk az eszközbeszerzésben!

Egy új üzlet megnyitása sohasem egyszerű feladat, de ne aggódj, nem vagy egyedül! Az Rdealer kínálatában minden eszköz elérhető, ami egy profi, vevőcsalogató bolthoz szükséges!
Mentett termékek (0)