Lízingelési lehetőség az Rdealer Group-nál

2023.05.08



Amennyiben céged számára megterhelő lenne egy nagyobb kiadás, de szükséged van új gépekre vállalkozásod bővítéséhez és fejlesztéséhez, lehetőséged van a GRENKE cégen keresztül lízingszolgáltatást igénybe venni és vásárolni tőlünk.

Hiszen mindannyian tudjuk, hogy a mai világban nagyon nehéz lépést tartani a felgyorsult igények kiszolgálásával, és egy vállalkozásnak mindig naprakésznek kell lennie, követve a legújabb trendeket, eljárásokat. Egy vendéglátóipari egység sikeres üzemeltetéséhez pedig nélkülözhetetlen a korszerű, költséghatékony és minőségi gépek használata. Ezek a beruházások mind-mind megtérülő befektetések, amelyhez ha nem rendelkezel jelenleg elég tőkével, óriási segítség lehet a lízingszolgáltatás.

Bővebben a cégről

A vállalkozó szellem nagy múltra tekint vissza náluk. A GRENKE-t Németországban alapították 1978-ban. Első magyarországi irodájuk 2006-ban nyílt meg.

Mindegy, hogy csúcsteljesítményű informatikai berendezéseket szeretne lízingelni, vagy vendéglátóipari berendezéseket, vagy csak likvid szeretne maradni a személyre szabott faktoring megoldásokkal, a GRENKE mindezt, sőt, még ennél is többet kínál. Különösen jók abban, hogy több kisebb szerződést célzottan kezeljenek. Személyes jelleget kölcsönöznek a folyamatoknak, és ugyanazt a vállalkozó szellemű, lelkes hozzáállást tanúsítják, amely a vásárlót is mozgatja.

Az évek során jelszavuk – „Fast. Forward. Finance.” – az egyik vezető szolgáltatóvá tette őket az ágazatunkban. Fáradhatatlanul új megoldásokat dolgoznak ki, ezzel segítve ügyfeleiket.

Az alábbi kondíciók alapján vehetők igénybe szolgáltatásaik:

- önrész nélkül,

- fix Forint alapon,

- legalább 24, legfeljebb 60 hónapos futamidőre,

- a havidíj 100%-ban elszámolható költségként, így ügyfeleik csökkenthetik adóterheiket (ún.

mérlegen kívüli tételről van szó tehát),

- nettó 200.000 HUF/szerződés (!!) számlaértéktől, amely egy minimális (on-line) adminisztrációt követően vehető igénybe, ezzel is hozzájárulva az értékesítés sikerességéhez.

Ügyfeleik között megtalálhatóak mind az egyéni, mind a társas vállalkozások (a kis- és középvállalkozásoktól a multinacionális cégekig), a közszféra szereplői (önkormányzatok, központi költségvetési szervek és azok vállalkozásai), társadalmi szervezetek és egyházak, ill. azok vállalkozásai) is.

Bővebben: www.grenke.hu

Ajánló

Hendichef multifunkcionális robotgép nem csak séfeknek

A Hendi megalkotta a saját multifunkcionális robotgépét, amely professzionális és otthoni használatra is egyaránt kiváló.

Tökéletes klíma a nemes borok számára

Ha borról van szó, mindig nagyon fontos a helyes hőmérséklet. A szőlő tökéletes érését biztosító környezettől kezdve, a borkészítés érlelési folyamatain át egészen a kész bor kiegyensúlyozott hőmérsékletű tárolásáig

Hűtő gazdaságos fogyasztással? Igen!

Egy hűtő kötelező kellék minden konyhán, azonban jól meg kell gondolni, milyen típust választunk, ugyanis a növekvő energiaárak mellett fontos a gazdaságos fogyasztás.
Mentett termékek (0)