Hagyd a mosogatást a profikra – Winterhalter

Gyártók bemutatása 2022.05.23





Valljuk be, a mosogatás egy rendkívül terhes dolog tud lenni.
Senki nem szereti igazán, ha pedig egy nagyobb vendégsereg után kell eltakarítani, még inkább a hátunk közepére kívánjuk.
A mosogatás még egy átlagos háztartásban is nyűg tud lenni, akkor egy vendéglátóegységben, egy étteremben, ahol naponta akár több száz tányér és evőeszköz is használatban van, milyen lehet?
Akinek van már ebben tapasztalata, az biztosan tudja, hogy iszonyat nagy munka, nem beszélve arról, hogy rengeteg vizet lehet vele fogyasztani.
Szerencsére már vannak olyan lehetőségek nem csak a háztartások számára, de vendéglátóipar számára is, amivel le lehet egyszerűsíteni ezeket a folyamatokat.
Ehhez pedig nem lesz szükségünk semmi másra, csak egy mosogatógépre!

Hosszú évtizedek tapasztalata és páratlan minőség
Rengeteg márkájú mosogatógép létezik, különböző energiaosztályúak, más-más minőségűek, de abban biztosan egyetérthetünk, hogy ha valamit a német precizitás ihletett, abban aligha lehet csalódni.
Engedjétek meg tehát, hogy bemutassuk a németországi Winterhaltert.
Egy olyan családi vállalkozásról beszélünk, ami már 3 generáció óta töretlenül halad előre, céljuk pedig a vásárlói igények kivétel nélküli kielégítése.
A termékek gyártása egyszerre történik Németországban és Svájcban, illetve egy olyan átfogó rendszer kialakítására törekszenek, ahol az elemek maximális teljesítményt tudnak nyújtani, az optimális együttműködés jegyében.
A Winterhalter 70 éves fennállásának köszönhetően világszerte ismert, így nem csoda, hogy ez idő alatt, több mint 40 fiókirodával rendelkezik 1800 alkalmazott tudhat magáénak, amiből megközelítőleg 500 fő, a meckenbeureni központjukban tevékenykedik.





Egyedülálló ügyfélkapcsolat

Ahogy azt az előző bekezdésben is olvashattad, nem most kezdték, így egyértelmű, hogy az ipar minden szegletét már úgy ismerik, mint a tenyerüket.
Mindemellett pedig az ügyfelek igényeivel is tisztában vannak, ezt pedig igyekeznek a lehető legjobban kihasználni, és eleget tenni a feltételeknek.
Tudják, hogyan nyújtsanak akár jóval többet, mint egy első osztályú mosogatógép.
Intuitív módon kezelhető gépek, hosszú élettartam, könnyű tisztítás, valamint alacsony üzemeltetési költség.
Na de minek is köszönhető, hogy a Winterhalter ilyen jól ismeri az ügyfeleit?
A válasz, nagyon egyszerű: meghallgatja őket.
Figyelembe veszi a vásárlói visszajelzéseket és javaslatokat, a fejlesztési folyamatokba pedig ezeket az információkat is befekteti.

Ragadd meg a lehetőséget!
A Winterhalter mosogatógépeiben kivétel nélkül megbízhatsz, a minőség és hosszú élettartam garantált.
Számunkra is kiemelten fontos, hogy olyan gyártók termékeit kínáljuk, amelyekben feltétel nélkül megbízunk, hiszen te is csak akkor leszel elégedett vásárlónk, ha minőségi terméket biztosítunk a számodra.
Nézz körül kínálatunkban, vagy akár látogass el a tapolcai kiállítótermünkbe, ahol személyesen is felteheted a kérdéseidet!
Könnyíts a helyzeteden, ne te végezd el a piszkos munkát, azt bízd inkább a Winterhalter mosogatógépeire!

Ajánló

Hendichef multifunkcionális robotgép nem csak séfeknek

A Hendi megalkotta a saját multifunkcionális robotgépét, amely professzionális és otthoni használatra is egyaránt kiváló.

Hűtő gazdaságos fogyasztással? Igen!

Egy hűtő kötelező kellék minden konyhán, azonban jól meg kell gondolni, milyen típust választunk, ugyanis a növekvő energiaárak mellett fontos a gazdaságos fogyasztás.

A tökéletes pizza a tökéletes pizzakemencénél kezdődik

Nehezen találni olyan embert, aki nem szereti a pizzát, ám ennek az egyszerű, de nagyszerű ételnek az elkészítéséhez mindenképp szükséged lesz egy profi, minőségi pizzakemencére!
Mentett termékek (0)