Cégünk nyári szabadság miatt 2022.08.15-08.28-ig zárva tart. Sürgős ügyintézéssel kapcsolatban hívja a +36 20 802 5549-es telefonszámot.
Cégünk nyári szabadság miatt 2022.08.15-08.28-ig zárva tart. Sürgős ügyintézéssel kapcsolatban hívja a +36 20 802 5549-es telefonszámot.

Hagyd a mosogatást a profikra – Winterhalter

Gyártók bemutatása 2022.05.23

Valljuk be, a mosogatás egy rendkívül terhes dolog tud lenni.
Senki nem szereti igazán, ha pedig egy nagyobb vendégsereg után kell eltakarítani, még inkább a hátunk közepére kívánjuk.
A mosogatás még egy átlagos háztartásban is nyűg tud lenni, akkor egy vendéglátóegységben, egy étteremben, ahol naponta akár több száz tányér és evőeszköz is használatban van, milyen lehet?
Akinek van már ebben tapasztalata, az biztosan tudja, hogy iszonyat nagy munka, nem beszélve arról, hogy rengeteg vizet lehet vele fogyasztani.
Szerencsére már vannak olyan lehetőségek nem csak a háztartások számára, de vendéglátóipar számára is, amivel le lehet egyszerűsíteni ezeket a folyamatokat.
Ehhez pedig nem lesz szükségünk semmi másra, csak egy mosogatógépre!

Hosszú évtizedek tapasztalata és páratlan minőség
Rengeteg márkájú mosogatógép létezik, különböző energiaosztályúak, más-más minőségűek, de abban biztosan egyetérthetünk, hogy ha valamit a német precizitás ihletett, abban aligha lehet csalódni.
Engedjétek meg tehát, hogy bemutassuk a németországi Winterhaltert.
Egy olyan családi vállalkozásról beszélünk, ami már 3 generáció óta töretlenül halad előre, céljuk pedig a vásárlói igények kivétel nélküli kielégítése.
A termékek gyártása egyszerre történik Németországban és Svájcban, illetve egy olyan átfogó rendszer kialakítására törekszenek, ahol az elemek maximális teljesítményt tudnak nyújtani, az optimális együttműködés jegyében.
A Winterhalter 70 éves fennállásának köszönhetően világszerte ismert, így nem csoda, hogy ez idő alatt, több mint 40 fiókirodával rendelkezik 1800 alkalmazott tudhat magáénak, amiből megközelítőleg 500 fő, a meckenbeureni központjukban tevékenykedik.

Egyedülálló ügyfélkapcsolat

Ahogy azt az előző bekezdésben is olvashattad, nem most kezdték, így egyértelmű, hogy az ipar minden szegletét már úgy ismerik, mint a tenyerüket.
Mindemellett pedig az ügyfelek igényeivel is tisztában vannak, ezt pedig igyekeznek a lehető legjobban kihasználni, és eleget tenni a feltételeknek.
Tudják, hogyan nyújtsanak akár jóval többet, mint egy első osztályú mosogatógép.
Intuitív módon kezelhető gépek, hosszú élettartam, könnyű tisztítás, valamint alacsony üzemeltetési költség.
Na de minek is köszönhető, hogy a Winterhalter ilyen jól ismeri az ügyfeleit?
A válasz, nagyon egyszerű: meghallgatja őket.
Figyelembe veszi a vásárlói visszajelzéseket és javaslatokat, a fejlesztési folyamatokba pedig ezeket az információkat is befekteti.

Ragadd meg a lehetőséget!
A Winterhalter mosogatógépeiben kivétel nélkül megbízhatsz, a minőség és hosszú élettartam garantált.
Számunkra is kiemelten fontos, hogy olyan gyártók termékeit kínáljuk, amelyekben feltétel nélkül megbízunk, hiszen te is csak akkor leszel elégedett vásárlónk, ha minőségi terméket biztosítunk a számodra.
Nézz körül kínálatunkban, vagy akár látogass el a tapolcai kiállítótermünkbe, ahol személyesen is felteheted a kérdéseidet!
Könnyíts a helyzeteden, ne te végezd el a piszkos munkát, azt bízd inkább a Winterhalter mosogatógépeire!

Ajánló

A jó étterem titka

Vajon elég a kedves személyzet és hangulatos zene ahhoz, hogy az emberek szeressenek hozzánk járni? Sajnos aligha! Cikkünkben elmondjuk, miért!

Így tudsz díjnyertes melegszendvicset készíteni – Milantoast

Melyik az a klasszikus harapnivaló, aminek aligha tud ellenállni valaki? Fogyaszthatjuk reggelire, tízóraira, uzsonnára, vacsorára, vagy akár a nap bármely szakában. Segítünk még egy kicsit: a kenyérnek kellemesen ropogósra sül a héja, és mindenki annyi sajtot tesz a tetejére, amennyit nem szégyell

Balatoni szezonnyitás: mivel érdemes készülni?

A hideg téli napokon sokan álmodozunk arról, hogy bárcsak jó idő lenne, és jönne már a nyár. Gondtalan nyaralós napok a Balaton partján: ez talán sokak számára ismerős gondolat, amely mostanság gyakran elfog minket. Az igazi nyaraláshoz azonban van még egy elengedhetetlen dolog: a fagylalt!
Mentett termékek (0)