ELOMA A főzés és sütés szeretete

Gyártók bemutatása 2019.04.03
ELOMA A főzés és sütés szeretete


Termékkínálatunk új márkával bővült. Szeretnénk bemutatni a Németországból származó ELOMA Gmb termékkínálatát és termékeikkel kapcsolatos fontosabb újítások, innovatív megoldásait. Az ELOMA megújította a sütés és főzés fogalmát. Kombisütőik alkalmasak a kisebb cukrászdáktól egészen a több száz főt kiszolgáló étkezdékig. A vállalat fontosnak tarja a szakácsok véleményeit és velük együtt fejlesztík a kombi párolókat.

Miért az Eloma?
A konyha lelke a kombisütő, a legtöbb étel elkészítéséhez szükség van egy mindig megbízható, munkabiztos és gyors kombi párolóra. Képzeljen el egy tökéletes alkalmazottat, aki mindig a legmagasabb színvonalon dolgozik és folyamatosan ugyanolyan kiváló minőségű főzési és sütési eredményeket biztosít. Az Eloma e gondolat után fejleszti professzionális eszközeit. Technikailag naprakészek, intelligensek, innovatívak és mindig egy kicsit közelebb állnak a mindennapi élethez.
A sikert titka: Hallgatás.
Egy olyan partnerség amely nem beszél egymással, nem tarthat sokáig. Az Eloma meghallgatja a konyha szakembereit. A séfek elmesélik a mindennapi rutinjukat az Eloma szakmai csapatának. Végül javaslataikból új ötleteket és eszközöket terveznek, fejlesztenek, amelyek pontosan azt teszik, amit elvárnak: Dolgozzanak!
A lehető legegyszerűbben. És a lehető leghatékonyabban.

A szokásost kérném!
A vendégek többsége azért jár vissza egy étterembe, mert nagyon megszerettek egy bizonyos ételt az étlapról. Ők mindig ugyan arra az ízvilágra várnak amikor megrendelik az kedvenc ételüket. Az Eloma biztosítja a szakácsok számár, hogy mindig ugyan úgy készüljön el az adott étel. Csak válassza ki a megfelelő előre beállított vagy mentett programját és a kombipároló már sütésre készen áll. A vendég pedig ugyan olyan finom, ízletes ételt kap asztalához. 
A fenntarthatóság úttörői.
Az első dolog, amit egy új Eloma terméken észrevesz, valószínűleg a csomagolás. És ott kezdődik minden: csomagolóanyagai 100%-a újrahasznosítható. Az Eloma szem elött tartja a környezetvédelmet, és ellen megy a fogyasztói társadalomnak. Termékeiket úgy fejlesztik, hogy 10-15 év múlva is megfelelően működjenek, ezt a stratégiát alkalmazzák a beszállítóik felé is.
Ezzel a rendszerrel ellent mond a fogyasztói társadalomnak!
Innovatív megoldások az ELOMÁNÁL


Díjnyertes Multi - Eco rendszer (választható opció)
Nem mindegyik gép rendelkezik az Eloma Multi - Eco rendszerével. A díjnyertes technológia védi a környezetet és csökkenti a működési költségeket. 
  • A nagyteljesítményű hőcserélő akár 16% energiát és akár 42% vizet spórolhat meg    
  • A sütéshez felhasznált forró levegő segítségével melegíti fel a víztartályt, ahol a pára keletkezik, így nem kell külön energiát fektetni a gőz előállításához

  • Nincs többletköltéség a pároló karbantartásához, ugyan olyan karbantartást igényel mint bármelyik kombipároló
,,Élő gőzrendszer” - Eloma találmány
A gőz előállítás nem a megszokott módon történik. Az Eloma kifejlesztette az elő gőzrendszerért. A szabadalmazott hővisszanyerő rendszerén keresztül generálja a gőzt és közvetlenül a diszperziós csőbe injektálja.

Főbb előnyök:
  • Tökéletesen telített gőzminőség, milliméterre pontosan

  • Gazdaságos és környezetbarát: jelentősen csökken a főzési idő, az anyagok felhasználása és az energia-vízfogyasztása, a sütési minőség viszont megmarad
  • Maximális higiénia a kazán megszüntetése miatt és a frissen létrehozott gőz használatának köszönhetően

Ajánló

Hagyd a mosogatást a profikra – Winterhalter

A mosogatás még egy átlagos háztartásban is nyűg tud lenni, akkor egy vendéglátóegységben, egy étteremben, ahol naponta akár több száz tányér és evőeszköz is használatban van, milyen lehet?

Balatoni szezonnyitás: mivel érdemes készülni?

A hideg téli napokon sokan álmodozunk arról, hogy bárcsak jó idő lenne, és jönne már a nyár. Gondtalan nyaralós napok a Balaton partján: ez talán sokak számára ismerős gondolat, amely mostanság gyakran elfog minket. Az igazi nyaraláshoz azonban van még egy elengedhetetlen dolog: a fagylalt!

Carpigiani fagylatgépek, amik együtt terjedtek el az olasz fagylaltkultúrával

A nyári szezon vészesen közeleg, de még mindig van egy kis időd, hogy megfelelően felkészülj, bár most már mindenképpen döntened kell, ha azt akarod, hogy ne érjenek váratlan és kellemetlen meglepetések a csúcsidőszak kellős közepén.
Mentett termékek (0)