Carpigiani fagylatgépek, amik együtt terjedtek el az olasz fagylaltkultúrával

Gyártók bemutatása 2022.04.05


A nyári szezon vészesen közeleg, de még mindig van egy kis időd, hogy megfelelően felkészülj, bár most már mindenképpen döntened kell, ha azt akarod, hogy ne érjenek váratlan és kellemetlen meglepetések a csúcsidőszak kellős közepén.

Bizonyára számodra sem cseng ismeretlenül az a név, hogy Carpigiani.

Igen, jól sejted: olasz vonzata van, és igen, fagyikhoz van köze!

A Carpigiani története hosszú évtizedekre nyúlik vissza, széleskörű elterjedésük pedig egyáltalán nem véletlen, így ha a vendéglátásban dolgozol, mindenképp érdemes elolvasnod ezt a cikket.

Egyrészt azért, mert ezt a sztorit mindenkinek ismernie kell, aki ebben az ágazatban tevékenykedik, másrészről pedig valószínűleg még hasznodra válhatnak az információk.

Nézzük is akkor meg, hogy mit érdemes tudni erről az olasz cégről, és hogy pontosan minek is köszönheti az elsöprő sikerét!

A kezdetektől az élmezőnyben
Az olasz fagylalt már világszerte ismert és bárki, aki ellátogat az országba, biztos hogy kipróbálja ezt a finomságot.
Ám ennek a krémes édességnek a kultúrája csak a 60-as évektől kezdett el igazán elterjedni világszerte.
Az 1946-ban megalapított Carpigiani pedig kapott a lehetőségen, és 100%-ra kapcsolva hamar elkezdett terjeszkedni, nem csak Európában, hanem a tengerentúlon is.
Így pedig, hogy benne volt az úgymond úttörő cégek között, könnyedén meg tudta alapozni a helyét és jövőjét az iparban.
Azonban ne felejtsük el azt sem, hogy a sikerességükhöz nagymértékben hozzájárult az exkluzív márkakereskedési hálózat kialakítása is, amivel folyamatos támogatást tudtak nyújtani a végfelhasználók számára is.
1989 óta, a világ egyik legnagyobb élelmiszeripari berendezésgyártó és szállító cég tagja.
A Carpigiani büszkén mondhatja, hogy világelső a fagylaltok és süteményekhez szükséges konyhai berendezések gyártásában, mindemellett pedig a fagyasztott joghurtok, különböző shakek és a tejhabok elkészítéséhez szükséges berendezések tekintetében is kiemelkedő helyet foglal el a piacon.

Fókuszban a kutatás és fejlesztés

Az olasz cég missziójának egyik alapköve a folyamatos fejlődés és az innovatív ötletek megvalósítása.
Ennek köszönhetően a bevételük egy jó nagy százalékát kutatásra és fejlesztésre szánják, melynek során nagy hangsúlyt fektetnek a prémium minőségű alkatrészek beszerzésére, a biztonságos konyhai eszközök kialakítására, és a kiegyensúlyozott étrend népszerűsítésére.

Ha úgy döntesz, hogy egy Carpigiani fagylaltgépet választasz, biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz csalódni.
Hamar el fog varázsolni a könnyen kezelhetőség, a megbízhatóság és minőség együttese.

Ne feledd, egy erős szezont csak akkor lehet sikeresen végig vinni, ha megbízható és profi gépek állnak a rendelkezésünkre.
Nincs is annál kellemetlenebb, ha a legnagyobb forgalom közepén áll le a rendszer, ezzel hatalmas bevétel kiesést okozva.

Ne bízd a véletlenre, nézz körül kínálatunkban és döntsd el még ma, hogy semmi nem állíthat meg téged az idei szezon alatt!

Ajánló

Hendichef multifunkcionális robotgép nem csak séfeknek

A Hendi megalkotta a saját multifunkcionális robotgépét, amely professzionális és otthoni használatra is egyaránt kiváló.

Hűtő gazdaságos fogyasztással? Igen!

Egy hűtő kötelező kellék minden konyhán, azonban jól meg kell gondolni, milyen típust választunk, ugyanis a növekvő energiaárak mellett fontos a gazdaságos fogyasztás.

A tökéletes pizza a tökéletes pizzakemencénél kezdődik

Nehezen találni olyan embert, aki nem szereti a pizzát, ám ennek az egyszerű, de nagyszerű ételnek az elkészítéséhez mindenképp szükséged lesz egy profi, minőségi pizzakemencére!
Mentett termékek (0)