ICETECH PST 200 XL NEXT Fagylaltfőző
Rendkívüli jellemzőkkel rendelkezik, mint például:
— SZÉLES 7” LCD képernyő, amely kiváló áttekintést nyújt az üzemeltetőknek az összes működési funkció monitorozásában. A kijelzőn keresztül, amelyet könnyen kezelhető és intuitív grafikák segítségével fejlesztettek ki, az üzemeltető irányíthatja a gép összes funkcióját.
— FŰTÉS ÉS HŰTÉS „BAIN MARIE” rendszerrel glikollal, amely lehetővé teszi a pastőrizációs idők jelentős csökkentését, valamint az energia- és vízfogyasztást.
— ÚJ ROZSDAMENTES ACÉL TARTÁLY, teljes kapacitással akár 70 liter a PST70 modell esetén és 130 liter a PST130 modell esetén; ovális alakja és döntött alja biztosítja a termék teljes kinyerését.
— AUTOMATIKUS PROGRAMOK a keverékek pastőrizálásához, például:
- +85°C magas pastőrizáció a tökéletesen higiénikus pastőrizáció érdekében.
- 65°C alacsony pastőrizáció a legérzékenyebb keverékek tökéletes pastőrizációjához.
- 4°C-os hűtés és tárolás a keverékek nagyon rövid idő alatt történő lehűtéséhez és a baktériumterhelés előző csökkentésének változatlan tartásához.
- Csokoládé pastőrizáció 100°C-ig.
- Cukorszirup pastőrizáció.
- Fordított cukor pastőrizáció.
- „Kézi rendszer” ez a rendszer lehetővé teszi az összes hőmérséklet és gépfunkció kézi beállítását.
— INVERTER EMULSIFIER lehetővé teszi az összes fagylalt alap keverését és emulgeálását, egységes zsírcseppek elérésével és ezáltal krémesebb, puha fagylaltot eredményezve, amely könnyebb kanalazni és tárolni a fagylaltvitrinben.
— INVERTER KEVERŐRENDSZER Az I.S.S. rendszer, azaz a változtatható sebességű inverterrel működő keverő, lehetővé teszi a különböző keverési sebességek programozását a különböző hőmérsékleteken, mind kézi, mind automatikus üzemmódban.
— HACCP „USB kulcs” RENDSZER (kérésre): Egy praktikus USB stick lehetővé teszi az elmúlt héten végrehajtott pastőrizációs ciklusokkal kapcsolatos adatok letöltését és tárolását a számítógépen, hogy mindig ellenőrzés alatt tartsa az összes folyamatfázist.
— D.A.T. (Automatikus Hőmérsékleti Diagnózis) A gép automatikus diagnosztikai hőmérséklet-vezérléssel van felszerelve, amely lehetővé teszi a fagylaltkeverék hőmérsékletének automatikus ellenőrzését a folyamat minden szakaszában. Az áramkimaradás esetén az automatikus rendszer ellenőrzi az áramkimaradás hőmérsékletét és időtartamát, majd dönt arról, hogy automatikusan megismétli-e a pastőrizációs ciklust ennek megfelelően.
— ÚJ FEDÉL rendkívül erős és teljesen átlátszó, hogy jobban látható legyen a pastőrizált keverék.
— ÚJ ERGONOMIKUS KÜSZÖB rozsdamentes acélból, csúszásgátló párnával, hogy a vödröt vagy más tartályokat let lehessen helyezni, ezzel elkerülve, hogy a földre helyezzék őket, és külső szennyeződést okozzanak.
— CONNECT RENDSZER ez a gépen kifejlesztett legújabb fejlesztés, amely diagnosztikai és monitorozási funkciót biztosít, így távolról figyelemmel lehet kísérni az összes gépfunkciót, a fagylaltgyártási ciklusok naplóját és az riasztási naplót Wi-Fi, LAN vagy SIM kártya csatlakozáson keresztül. A legmodernebb Connect rendszerrel a technikusok számítógépet, táblagépet vagy okostelefont használhatnak, hogy távolról hozzáférjenek a berendezéshez jelszóval védett hitelesítéssel, és letöltsék az adatokat, amelyekre a specifikus és gyors támogatáshoz szükség van
Műszaki adatok: