Tapolca Halastó u. 5.       +36-20-802-4453

SPM jégkásagépek, a valódi nyári ízélményekért!

Gyártók bemutatása 2021.08.10

SPM jégkásagépek, a valódi nyári ízélményekért!
Kellemesen hűsít, az egyik legismertebb nyári finomság és a szivárvány minden színében megtalálható.

Na, mi az?

Hát persze, hogy a jégkása!

Talán nincs olyan kisgyerek a világon, aki ne bámulna teljesen megigézve az egyenletes ritmusban kavargó színes kására, és utána ne kacagna hatalmasat, hogy megfogta a nyelvét az ital.

Ugyan leginkább a gyerekek lelkesednek érte a legjobban, de egyáltalán nem bűn, ha a felnőttek is elkortyolnak egy jégkását a strandon és szabadjára engedik a bennük rejlő fiatalságot.

Ahhoz viszont, hogy a jégkásázás igazi élménnyé váljon, és ne csak egy cukros jégtömb legyen, érdemes olyan gépekkel dolgozni, amik valóban prémium minőségűek.

Az SPM Drink System jégkása gépei több, mint fél évszázados múltra tekintenek vissza, munkájukat pedig folyamatos innováció jellemzi.

Az olasz gyártó célja, hogy a lehető legjobb termékekkel szolgálja ki a világot, 2018-tól pedig még az Electrolux Professional csoport tagjai is.

A kitartó munka mindig meghozza a gyümölcsétAz SPM Drink System története ékes bizonyíték arra, hogy teljesen mindegy, hogy honnan indulsz, ha kitartasz az álmaid mellett, akkor a határ a csillagos ég.

Pontosan 60 évvel ezelőtt indultak egy pici kis olasz garázsból, ettől a pillanattól kezdve pedig folyamatosan tanultak és fejlődtek, mára pedig már az egész világ ismeri a nevüket.

Az SPM – és ahogy szinte kivétel nélkül a legtöbb olasz gyártó – a minőségi termékekkel való kiszolgálásra hatalmas hangsúlyt fektet.

Kiválóságukat pedig számos minőségbiztosítási elismeréssel is tudják bizonyítani, többek között TÜV tanúsítvánnyal, illetve megfelelve a EA18 szektor irányelveinek, UNI EN ISO 9001 minősítéssel is rendelkezik.

Utóbbi felelős az üzleti kapcsolatok és folyamatok ápolásáért, a magasfokú szolgáltatásnyújtásért, valamint a gépek tökéletes előállításáért.

Szívügyük a környezetvédelem!

A folyamatos megújulás, a prémium termékek előállítása és az ügyfelekkel való bizalmi kapcsolat kialakítása mellett a környezetvédelemért sem restek kiállni, és ők maguk is lépéseket tenni egy jobb és élhetőbb jövő érdekében.

Éppen ezért mindennap olyan projekteken dolgoznak, amelyek által lehetőség nyílik csökkenteni a CO2 kibocsátást és nagymértékben lehet velük energiát megtakarítani.

A minőség és a fejlődés az első helyen


Ahogy az SPM-nek, nekünk is nagyon fontos, hogy a lehető legjobb ár-érték arányban szolgáljuk ki az ügyfeleinket.

Törekszünk a folyamatos fejlődésre és igyekszünk mindig megfelelni a vásárlói igényeknek és elvárásoknak.

A szakmában töltött 30 év után pedig büszkén kijelenthetjük, hogy helytálltunk a piacon, és azon dolgozunk, hogy ez továbbra is így maradjon.

Kínálatunkban egyaránt találkozhatsz manuális és digitális jégkásagépekkel, melyekre 1 év szervizgaranciát biztosítunk.

Válogass kedvedre új és használt gépeink között, és Te se hagyd ki a nyár örök slágerét!

Ajánló

Gyümölcscentrifugák, sajtreszelők, mákdarálók és még sok más – ez a Santos!

Van egy kedves kis kávézód? Esetleg egy juice bárt üzemeltetsz vagy egy cukrászdát? Netalántán egy olyan vendéglátó egységed van, ahol minden megtalálható, ami szem-szájnak ingere? Akkor mindenképpen szükséged lesz egy Santos gépre, higgy nekünk, nem fogsz csalódni!

Húsiparosok figyelem, megérkezett a Dadaux!

Ha a húsiparban dolgozol, akkor bizonyára hallottál már a Dadaux-ról. Ha pedig esetleg mégsem, akkor most nagyon figyelj, mert egy olyan gyártót fogunk bemutatni, amit muszáj lesz megismerned. Akik pedig már ismerik ezt a márkát, azoknak is érdemes lehet maradni, mert könnyen meglehet, hogy tudunk n

Ha vákuumcsomagolás, akkor csakis a Henkovac!

Cégünk 30 éve van jelen a piacon, ezalatt az idő alatt pedig egyértelművé vált számunkra, hogy ha el akarjuk érni a céljainkat, akkor azt a kemény és kitartó munka mellett, csak és kizárólag minőségi alapanyagokkal, termékekkel és prémium gyártókkal lehet megvalósítani.