Orion Beck - Az olasz bárpult rendszerek élvonalában

Termékek bemutatása 2021.05.27


Orion Beck - Az olasz bárpult rendszerek élvonalában

Egy vendéglátóipari egység sikerességének milliónyi apró tényezője lehet.

Döntő szempontként tekinthetünk a felszolgált ételek és italok minőségére, az árakra, a személyzetre, a kiszolgálás gyorsaságára, de akár az egész vendéglátótér enteriőrjére is.

Aki profi a szakmájában, az tudja, hogy ezeknek a kiemelten fontos tényezőknek szimbiózisban kell élniük, egyiket sem lehet elhanyagolni, mert akkor minden borulni fog, és a vendégek át fognak pártolni egy olyan helyre, ahol megkapják azt a kiszolgálást, azt a minőségű ételt, vagy azt a gyorsaságot, amit szeretnének.

De vajon mivel tudnánk egyszerre növelni a kiszolgálás gyorsaságát, valamint kialakítani egy olyan, egyedi belső hangulatot, aminek párja nem lesz egész Magyarországon?

Nem mással, mint az Orion Beck bárpult rendszerével!

Egy bárpult, ami minden igényt kielégít

Napjainkban a bárpult rendszerek területe nagyon szerteágazó, mind kivitelezés, mind kompaktság, mind a dizájn terén, vagy akár az ár tekintetében.

Sokféle megoldás létezik, aminek megvannak az előnyei és a hátrányai, de ahogy eddig sem, az olasz minőségben és kivitelezésben most sem kellett csalódni.

Az olasz Orion gyártó neve valószínűleg sokaknak ismerősen cseng, ami nem csoda, hiszen több mint 40 éve állnak a világ fagylaltvitrinjeinek és bártechnikájának élvonalában.

Az iparban való több évtizedes helytállás mellett pedig a folyamatos megújulás és kifogástalan minőség is igazolja a kiválóságukat.

Az Orion Beck

Az Orion Beck (termékkínálat) minden kétséget kizáróan egyedülállónak számít a bárpultok kínálata között, Magyarországon pedig csak nagyon elvétve találkozhatsz vele az üzletekben.

Ez az olasz csoda minden porcikájában megteremti azt, amire egy vendéglátós vágyhat.

Pultba építhető hűtőrészekkel és tágas fiókokkal rendelkezik.

Nincs több szaladgálás, lassú kiszolgálás, rendetlenség és fejetlenség, hiszen a legfontosabb elemek csak egy karnyújtásnyira lesznek.

Tökéletesen beépíthető a fagylaltpult kiszolgálórészéhez is, így az előkészítéshez sem kell hátra menni a külön kiépített munkapulthoz.

Mindemellett pedig, ha ez a minden igényt kiszolgáló kompaktság nem lenne elég, olyan egyedi, és természetesen az olasz stílus eleganciáját tükröző dizájnnal rendelkezik, hogy garantáltan minden tekintet rászegeződik.




Több évtizede a szakmában!

Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleinket a legjobb minőségű és a legmegbízhatóbb gyártók termékeivel szolgáljuk ki.

Rendszeresen járunk nemzetközi kiállításokra és konferenciákra, hogy kövessük az aktuális trendeket és a legújabb technológiai újításokat.

Éppen ezért kínálatunkban számos olyan világvezető gyártó termékeivel találkozhatsz – többek között az Orion termékeivel is – melyekben bátran megbízhatsz, biztosan nem fognak cserben hagyni.

Közel 30 éves pályafutásunk alatt megtapasztaltuk, hogy a komoly célok elérése érdekében nem szabad a pillanatnyi könnyedségért olcsóbb, alacsonyabb kategóriájú gépekkel dolgozni, hiszen idővel több bosszúságot fognak okozni, mint kellene.

Egy sikeres és tudatos vállalkozó pedig tudja, hogy az egy-egy nagyobb beruházásra olyan befektetésként kell tekinteni, ami a jövőbeni fejlődést szolgálja.

Ne érd be kevesebbel, váltsd valóra az álmaidat!

Orion Beck katalógus (angol)

Ajánló

Tökéletes klíma a nemes borok számára

Ha borról van szó, mindig nagyon fontos a helyes hőmérséklet. A szőlő tökéletes érését biztosító környezettől kezdve, a borkészítés érlelési folyamatain át egészen a kész bor kiegyensúlyozott hőmérsékletű tárolásáig

Íme, ez a süteményes hűtők legjobbja

Aki árult már süteményeket, az tudja, hogy a tetszetős megjelenés és a finom ízek nem minden: a remekműveket tálalni is tudni kell, amihez elengedhetetlen egy süteményes hűtő.

A húsipari eszközök legjobbjai a Dadaux-tól

Húsdarálót, csontfűrészt, esetleg kolbásztöltőt keresel? Az Rdealer kínálatában kiváló darabokat találhatsz, ráadásul mindet garanciával, szervizlehetőséggel kínáljuk.
Mentett termékek (0)