Mosogatás: kézzel vagy géppel érdemes?

Termékek bemutatása 2022.08.24

Mosogatás: kézzel vagy géppel érdemes?


A mosogatás sarkalatos pont minden vendéglátóegység működésében, ám a hatékony megoldás megtalálása nem könnyű feladat: a piszkos tányérok, poharak tisztítását kellő hatékonysággal kell végezni, de az alaposság nem mehet az idő rovására.

Mi a megfelelő megoldás: személyzetet alkalmazni erre a célra?

Netán egy mosogatógépre bízni a dolgot?

Hidd el, ha eddig a második verzió távol állt Tőled, akkor is érdemes megismerned kicsit közelebbről a mosogatógépek világát, előnyeit!

Miért érdemes mosogatógépet alkalmazni?

A mosogatást lehet okosan is végezni, ám ennek nem a kézi megoldás a legjobb módja: egy jó minőségű mosogatógép számos előnyt hozhat a vállalkozásod számára!

  • Időtakarékos: tudtad, hogy egy teli mosogató tartalmának megtisztítása akár egy órát is igénybe vehet, hogyha kézzel mosogatsz? A gépek rengeteg időt megspórolnak, ugyanis egy gyors öblítést leszámítva nem szükséges foglalkoznod a piszkos edényekkel, tányérokkal.
  • Olcsó: számos tévhit kering arról, hogy mosogatógéppel mosni drága, ám ez korántsem így van. A mosogatógépek egy meghatározott vízmennyiséggel dolgoznak az edények tisztítása közben, mely általában fele- vagy negyedannyi vizet jelent, mint a manuális megoldás esetén. Sőt, a vízmennyiség mellett a vízmelegítésen is spórolhatunk!
  • Tökéletes tisztaság: a normál mosogatás során könnyen előfordulhat, hogy akaratlanul is otthagyunk néhány apró piszokfoltot, vagy nem sikerül tökéletesen a törölgetés. Ez természetes egy ember esetén, ám a mosogatógép nem vét ilyen hibát: megfelelő mosogatószer és minőségi gép esetén az eredmény minden esetben tökéletes tisztaság és cseppmentes csillogás lesz!



Vízlágyítás: az elhagyhatatlan lépés

A vízkő alattomos dolognak számít: szép lassan tönkreteheti a gépeinket, csúffá változtatja a korábban csillogó poharakat és evőeszközöket, ha nem figyelünk oda.

Mindezek mellett a vízkő nem csak a konyhai eszközökre, hanem az emberi egészségre is hatással van, így már rögtön két okunk is van, amiért figyelnünk kell a vízlágyításra.

Szerencsére az ezzel kapcsolatos gondok könnyen kivédhetők, hogyha kellő figyelmet fordítasz a vízlágyítás lépésére.

Ennek legegyszerűbb módja lehet, hogyha olyan eszközöket választasz, melyek beépített vízlágyítóval rendelkeznek – mint például egyes Winterhalter mosogatógépeink -, vagy, ha egyéb célra használnád a vizet, akkor egy automata vízlágyító készülék jó választás lehet.

Ez utóbbi kiváló társad lesz, ha a vizet kávégépek, jégkészítők vagy pohármosók működése során szeretnéd használni.

Cégünk a BWT vízszűrő és vízlágyító rendszerével dolgozik, ami könnyen összepárosítható a már meglévő vagy újonnan vásárolt gépedhez.

A BWT termékpalettáján a kisméretű vízszűrő patronoktól, egészen az ipari méretű sós vízlágyító készülékig minden megtalálható.

Minőségi konyhagépek az Rdealernél

Keress akár mosogatógépet, akár vízlágyítót – esetleg a kettő kombinációját -, az rdealer.hu kínálatában garantáltan megtalálod a Neked való darabot!

Webshopunkban minden eszközt elérsz, melyek a vendéglátásban szükségesek lehetnek, és nem is kérdés, hogy a legjobb minőségben!

A minőség mellett persze az árakra is odafigyeltünk: a vadonatúj termékek mellett szerepelnek használt eszközök is a kínálatban.

Természetesen a használt eszközök is kivétel nélkül ellenőrzöttek és garanciálisak, így biztonságos és költséghatékony megoldásokat is választhatunk.

Keress minket, ha konyhai eszközre van szükséged!

 

Ajánló

Tökéletes klíma a nemes borok számára

Ha borról van szó, mindig nagyon fontos a helyes hőmérséklet. A szőlő tökéletes érését biztosító környezettől kezdve, a borkészítés érlelési folyamatain át egészen a kész bor kiegyensúlyozott hőmérsékletű tárolásáig

Íme, ez a süteményes hűtők legjobbja

Aki árult már süteményeket, az tudja, hogy a tetszetős megjelenés és a finom ízek nem minden: a remekműveket tálalni is tudni kell, amihez elengedhetetlen egy süteményes hűtő.

A húsipari eszközök legjobbjai a Dadaux-tól

Húsdarálót, csontfűrészt, esetleg kolbásztöltőt keresel? Az Rdealer kínálatában kiváló darabokat találhatsz, ráadásul mindet garanciával, szervizlehetőséggel kínáljuk.
Mentett termékek (0)