Mi a francia konyha (és a világ legjobbjainak) titka? – Robot-Coupe

Gyártók bemutatása 2021.12.09Mi a francia konyha (és a világ legjobbjainak) titka? – Robot-Coupe

Azok a vendéglátósok, akik igazán jók a szakmájukban, tudják, hogy az ételek előkészítése, ugyanolyan, vagy akár sokkal fontosabb lehet mint maga a sütési/főzési folyamat.

Ahhoz pedig hogy a munkafolyamat ezen része is a lehető leggördülékenyebben és tökéletesebben menjen, olyan előkészítő gépekkel érdemes felvértezni magunkat, amik hosszútávon is a lehető legjobb minőséget és teljesítményt nyújtják.

Természetesen óriási választékból lehet szemezgetni a különféle botmixerekből, a hazai és nemzetközi piacokon egyaránt, de vajon mindegyik beváltja majd a hozzáfűzött reményeket?

Biztos, hogy megéri majd ezen az eszközön spórolni, hogy cserébe életlen késekkel, kis teljesítményű motorral, javíthatatlan alkatrészekkel gazdagodjunk?

Valószínűleg nem, így tehát ahogy a legtöbb alkalommal is tettük, most is azt tanácsoljuk, hogy merjünk a hosszútávú befektetések felé lépni, merjünk olyan gépeket venni, amik éveken keresztül hű társunk lesz a konyhában és a lehető legjobb teljesítményt nyújtja a nap bármely percében.

Az egész világot meghódította

Egy márka megbízhatóságát mi sem bizonyítaná jobban, mint a több évtizedes fennállás és hogy világszerte több mint 100 országban is jelen van.

A francia Robot-Coupe termékek a fent említett kritériumoknak feltétel nélkül megfelelnek, hiszen már vagy 6 évtizede gyártanak előkészítő gépeket, és több mint 130 országban lehet velük találkozni.

A Robot-Coupe ügyel arra, hogy igazodjon minden ország konyhájához és specialitásaihoz, így ennek megfelelően tud alkalmazkodni, személyre szabott útmutatásokat adni a forgalmazók részére.

Minden egyes termékük csak és kizárólag Franciaországban készül, ezzel biztosítva a gyártó által képviselt rendkívül magas minőséget.

Mindemellett pedig alapvető céljuk, hogy olyan termékeket kínáljanak, melyek hosszú távú működést biztosítanak, valamint az összes alkatrész cserélhető és javítható legyen.

Ahhoz pedig, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsák, folyamatos kutatásokat és elégedettségi felméréseket végeznek, hogy a tervezés során ezen információk figyelembevételével tudjanak elindulni.

Neked melyik Robot-Coupe lesz a megfelelő?

Kínálatunkban számos zöldségszeletelővel és botmixerrel találkozhatsz, utóbbi esetében pedig mindegyik gép rozsdamentes acél szárból és műanyag házból készült.

A könnyű tisztítás érdekében a benne lévő pengék kivehetőek, és a szintén rozsdamentes harang is levehető.

Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően gyerekjáték lesz a használata, így maga az előkészület is egy igazi kulináris élménnyé fog válni.

Ahogy a Robot-Coupe, mi is arra törekszünk, hogy a lehető legjobb termékekkel szolgáljuk ki a vásárlóinkat.

Viszonteladóként, fontosnak tartjuk, hogy olyan gyártókkal álljunk kapcsolatban, akikkel hosszútávra tervezhetünk, ehhez pedig elengedhetetlen a magas szintű minőség.

Minden általunk értékesített termékre 2 év szerviz garanciát biztosítunk, így bárminemű meghibásodás esetén vállaljuk a gépek ingyenes javítását.

Válaszd a minőséget és merj nagyot álmodni!

Ajánló

Balatoni szezonnyitás: mivel érdemes készülni?

A hideg téli napokon sokan álmodozunk arról, hogy bárcsak jó idő lenne, és jönne már a nyár. Gondtalan nyaralós napok a Balaton partján: ez talán sokak számára ismerős gondolat, amely mostanság gyakran elfog minket. Az igazi nyaraláshoz azonban van még egy elengedhetetlen dolog: a fagylalt!

Carpigiani fagylatgépek, amik együtt terjedtek el az olasz fagylaltkultúrával

A nyári szezon vészesen közeleg, de még mindig van egy kis időd, hogy megfelelően felkészülj, bár most már mindenképpen döntened kell, ha azt akarod, hogy ne érjenek váratlan és kellemetlen meglepetések a csúcsidőszak kellős közepén.

Desco Italy és Ilsa SPA – az olasz minőség most sem hazudtolja meg önmagát!

Ha körbe nézel a kínálatunkban, akkor láthatod, hogy nagyon sok termékünk származik Olaszországból. Ez egyáltalán nem véletlen, mi hiszünk abban, hogyha gasztronómiáról van szó, akkor ők aztán biztos értenek a dolgukhoz. Ebben a cikkünk pedig a DESCO és a ILSA nagykonyhai gépekről fogunk bővebben
Mentett termékek (0)