Így készíts igazi olasz kézműves fagylaltot! – Icetech Italy

Gyártók bemutatása 2022.02.15



Az olasz gasztronómia kiválóságát nem érdemes vitatni, hiszen valószínűleg mindannyian egyet értünk abban, hogy itáliai barátaink megannyi finomsággal árasztották el a világot, melyek közül az egyik legkedveltebb a fagylalt.

Ezt a krémes édességet, kicsik és nagyok egyaránt szeretik, és világ szerte nagyon nagy népszerűségnek örvend.

Igaz, hogy a főszezonja a nyári időszak, elnyalni egy finom fagyit bármikor jó ötlet tud lenni, ezért nagyon hasznos, ha a vendéglátó egységek az év mindennapján készenlétben állnak, ha valaki úgy döntene, hogy fagyizni szeretne.

Ahhoz pedig, hogy ne egy jeges ízetlen gombóccal tudjunk szolgálni, érdemes beszerezni egy minőségi fagylaltgépet, egyenesen Olaszországból!

A követendő példa: Icetech Italy

Kínálatunk legjobb fagylat készítő gépei az Icetech Italy gyártótól származnak, így ebben a cikkben kicsit bővebben szeretnénk róla mesélni.

Több évtizedes fennállásuknak köszönhetően az általuk gyártott fagylaltgépek olyan széleskörűen elterjedtek, és akkora nemzetközi elismerésnek örvendenek, hogy szinte alapvető mintaként szolgál minden más gyártónak és cégnek az édesiparban.

Vezetői pozícióját pedig méltán kiérdemelte, hiszen náluk alapvető, hogy a gyártási folyamat minden egyes részlete szigorúan ellenőrizve legyen, hiszen csakis így lehetséges kiszűrni a hibákat és a lehető legjobb végeredményt elérni.

Az Icetech esetében tehát 100%-ig biztosak lehetünk abban, hogy minden termék a legkomolyabb teszteléseken esett át mielőtt a raktárba került volna.

Azok, akik Icetech gépet vásárolnak, hosszútávú működésre, rendkívül könnyű felhasználhatóságra és kifogástalan minőségre számíthatnak.




Innovatív technológia

További nagy előnye az Icetech termékeinek, hogy az innovatív termékfejlesztésnek köszönhetően rengeteg időt lehet megspórolni az előállítási folyamat során, valamint az energia- és a vízfelhasználás is jóval kevesebb, mint a hasonló gépek esetében.

Ha pedig úgy érzed, hogy szeretnéd élőben is megtekinteni a gépezetet mielőtt megrendeled, látogass el tapolcai kiállítótermünkbe és tudj meg még többet az Icetech termékekről!

Vásárolj még mellé egy hozzáillő fagylaltvitrint is, hogy a lehető legtöbb vendéget tudd bevonzani az üzletedbe, a minőségi termékeiddel pedig meg is tartani őket.

Szerezd be már most!

Érdemes már most felkészülni a nyári szezonra, hiszen tapasztalatból tudjuk mondani, hogy semmit nem szabad az utolsó pillanatra hagyni, főleg, ha olyan nagyértékű berendezésekről van szó mint akár egy hűtő, vagy egy fagylaltkészítő gép.

Ha nem cselekszünk időben, könnyen meglehet, hogy elhamarkodott döntéseket fogunk meghozni, ami valószínűleg hatalmas anyagi kárral fog párosulni.

Közel 30 éve vagyunk a szakmában és láttunk már kapkodó vendéglátósokat, olyanokat, akik az utolsó előtti pillanatban döntöttek és a nagy stressz hatására sajnos nem jól.

Válogass a minőségi fagyasztók és kombinált fagylaltgépeink között, melyekre kivétel nélkül 2 éves szervizgaranciát is vállalunk!

Ajánló

Hendichef multifunkcionális robotgép nem csak séfeknek

A Hendi megalkotta a saját multifunkcionális robotgépét, amely professzionális és otthoni használatra is egyaránt kiváló.

Hűtő gazdaságos fogyasztással? Igen!

Egy hűtő kötelező kellék minden konyhán, azonban jól meg kell gondolni, milyen típust választunk, ugyanis a növekvő energiaárak mellett fontos a gazdaságos fogyasztás.

A tökéletes pizza a tökéletes pizzakemencénél kezdődik

Nehezen találni olyan embert, aki nem szereti a pizzát, ám ennek az egyszerű, de nagyszerű ételnek az elkészítéséhez mindenképp szükséged lesz egy profi, minőségi pizzakemencére!
Mentett termékek (0)