Ha vákuumcsomagolás, akkor csakis a Henkovac!

Gyártók bemutatása 2021.07.30

Ha vákuumcsomagolás, akkor csakis a Henkovac!


Cégünk 30 éve van jelen a piacon, ezalatt az idő alatt pedig egyértelművé vált számunkra, hogy ha el akarjuk érni a céljainkat, akkor azt a kemény és kitartó munka mellett, csak és kizárólag minőségi gépekkel, termékekkel és prémium gyártókkal lehet megvalósítani.

Éppen ezért ügyfeleink számára is a legjobb minőséget biztosítjuk, és olyan gépeket árusítunk, melyek hosszú évekig megbízható „munkaerőként” fognak a szolgálatukban állni.

Így tehát a vákuumcsomagolók terén sem ismerünk megalkuvást, ezért is vettük fel a termékkínálatunkba a holland Henkovac termékeket, melyek 100%-ban Hollandiában készülnek, beleértve az alkatrészeket is.

A Henkovac saját iparágában az egyik világelső, több mint 80 országban lehet hozzájutni a prémium termékeikhez, ám Magyarországon csak kettő helyen van erre lehetőség, ebből az egyik pedig mi vagyunk.




A holland Henkovac

A vákuumcsomagolás egyik nagymestere, a holland székhelyű Henkovac közel 70 éve van jelen a piacon.

A sok évnyi tapasztalat mellett azonban nem gyökerezett le a régi, jól bevált módszereknél, hanem folyamatos fejlesztés és újítás jellemzi a munkáját.

Ennek köszönhetően folyamatosan lépést tud tartani a piac és a keresleti oldal igényeivel, valamint a korszerű, vagy olykor innovatív megoldásaival biztosítani tudja a legmagasabb minőséget is, mindemellett pedig a lehető legjobb ár-érték arányban szolgálja ki ügyfeleit.

A Henkovac további pozitívuma, hogy – bár nagyon ritkán van rá szükség – ha meghibásodás történik, és esetleg csere alkatrész kellene, akkor azt nagyon könnyen és igencsak kedvező áron lehet beszerezni.

Számos iparágban is jelen vannak

A világ hús- és élelmiszeripara számára a vákuumcsomagolók teljes kínálatát biztosítja, melyek rendkívül könnyen kezelhetőek és tisztíthatóak.

Mindegyik Henkovac vákuumcsomagolóról elmondható, hogy a még jobb tisztítás és karbantartás érdekében a szilícium rudak könnyűszerrel eltávolíthatóak, a tömítőgerendák pedig mind vezeték nélküliek.

Továbbá olyan világszínvonalú tulajdonságokkal is rendelkezik, mint például az intuitív digitális vezérlőegység, ami automatikusan érzékeli a magas nedvességtartalmú termékeknél az optimális vákuumszintet, így megőrizve a termékek ideális nedvességtartalmát, és megakadályozza a kiszáradást.

A Henkovac pedig nemcsak a hús és az élelmiszeriparban szolgálja ki a piacot, hanem a gyógyszeriparban és a kórházakban is jelen vannak az általuk gyártott vákuumcsomagolók, ha higiénikus csomagolásra, vagy újrafelhasznált sterilizált termékekkel szükséges dolgozni.




A minőségben feltétel nélkül megbízhatsz!

Kínálatunkban számos Henkovac vákuumcsomagoló géppel találkozhatsz, melyek garantáltan minőségi darabok lesznek.

Mindegyik gép esetében a méltán híres BUSCH szivattyú felel a megfelelő vákuumszívásért.

A holland céghez hasonlóan a több évtizedes tapasztalat minket se jogosít fel arra, hogy ne kövessük az aktuális trendeket és a legújabb fejlesztéseket.

Éppen ezért, rendszeresen járunk különböző nemzetközi kiállításokra és konferenciákra, hogy a lehető legjobb és a legmegbízhatóbb szolgáltatást nyújtsuk az ügyfeleink számára.

Válaszd Te is a minőséget, válaszd Te is a Henkovac vákuumcsomagoló gépeket!

Ajánló

Hendichef multifunkcionális robotgép nem csak séfeknek

A Hendi megalkotta a saját multifunkcionális robotgépét, amely professzionális és otthoni használatra is egyaránt kiváló.

Hűtő gazdaságos fogyasztással? Igen!

Egy hűtő kötelező kellék minden konyhán, azonban jól meg kell gondolni, milyen típust választunk, ugyanis a növekvő energiaárak mellett fontos a gazdaságos fogyasztás.

A tökéletes pizza a tökéletes pizzakemencénél kezdődik

Nehezen találni olyan embert, aki nem szereti a pizzát, ám ennek az egyszerű, de nagyszerű ételnek az elkészítéséhez mindenképp szükséged lesz egy profi, minőségi pizzakemencére!
Mentett termékek (0)