Gyümölcscentrifugák, sajtreszelők, mákdarálók és még sok más – ez a Santos!

Gyártók bemutatása 2021.10.11

Gyümölcscentrifugák, sajtreszelők, mákdarálók és még sok más – ez a Santos!Van egy kedves kis kávézód?

Esetleg egy juice bárt üzemeltetsz vagy egy cukrászdát?

Netalántán egy olyan vendéglátó egységed van, ahol minden megtalálható, ami szem-szájnak ingere?

Akkor mindenképpen szükséged lesz egy Santos gépre, higgy nekünk, nem fogsz csalódni!

Mit kell tudni a Santos-ról?

A francia Santos már több mint 6 évtizede van a szakmában, és ahogy a legtöbb nagy múltú cég, eleinte ők is csak néhány termék forgalmazásával kezdték.

Indulásuk első szakaszában még csak kisebb bároknak és éttermeknek biztosítottak sajtreszelőket és kávédarálókat, majdnem egészen 65 évvel később, az első termékek bevezetése után, nagy figyelmet fordítottak a kutatás és fejlesztés részlegre és a Santos hatalmas fejlődésnek indult.

Az innovatív ötleteiknek és azok megvalósításának köszönhetően pedig a cég termékei olyan megbízhatóvá és népszerűvé váltak, hogy mára már 130 országban is képviseltetik magukat.

A francia céggel rengeteg világhírű kiállításon lehet találkozni, valamint olyannyira törekednek a fejlődésre és a terjeszkedésre, hogy nem csak az európai, de az ázsiai, közel-keleti és az amerikai igényeknek is igyekszenek megfelelni.

Nemzetközi elismerések, környezetbarát termékek

Kiválóságukat pedig nem csak az üres szavak tudják bizonyítani, hanem számos nemzetközi elismerést is maguknak tudhatnak, melyeket többek között annak is köszönhetnek, hogy termékeik kivétel nélkül megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak, valamint minden áramfeszültséghez igazíthatóak.

A Santos termékek csak és kizárólag Franciaországban készülnek, a szükséges alkatrészeket pedig 100%-ban helyi partnerektől szerzik be.

A 21. században már a legtöbb cég nagy figyelmet fordít a környezetvédelemre és az újrahasznosításra.

Szerencsére ebben a kérdéskörben is van mire büszkének lennie a francia gyártónak.

Az általuk gyártott termékek tulajdonképpen örökéletűek, ami annak köszönhető, hogy minden szükséges alkatrészt ők szállítanak az ügyfélnek, hogy a termék végtelenül javítható legyen.

Mindemellett pedig rozsdamentes acélt és alumíniumot használnak a gépek előállításához, valamint ők az első olyan cég, akik piacra dobták a kefe nélküli motorral ellátott turmixgépet is.

Bízz meg Te is a 6 évtizedes tapasztalatban!Úgy gondoljuk, hogy a Santos termékei minden vendéglátó egységben szükségszerűek lehetnek, ha a minőség egy kiemelten fontos tényezőként van jelen.

Az pedig több mint biztos, hogy egy olyan gép, amely hosszú évekig megbízható eszközként használható, okos befektetésnek számít.

Bizonyára senki nem szereti az ablakon kidobott pénzt, azzal viszont, ha olcsóbb, de rosszabb minőségű gépekkel próbálunk meg dolgozni, sokkal nagyobb anyagi veszteségeket tudunk elérni.

Ahogy a Santos, mi is gyakori látogatói vagyunk nemzetközi kiállításoknak és rendezvényeknek, hogy mindig naprakészek legyünk a legújabb trendekkel és technológiákkal.

Nézz körül termékkínálatunkban és szerezz be Te is egy Santos gépet magadnak!

Ajánló

Balatoni szezonnyitás: mivel érdemes készülni?

A hideg téli napokon sokan álmodozunk arról, hogy bárcsak jó idő lenne, és jönne már a nyár. Gondtalan nyaralós napok a Balaton partján: ez talán sokak számára ismerős gondolat, amely mostanság gyakran elfog minket. Az igazi nyaraláshoz azonban van még egy elengedhetetlen dolog: a fagylalt!

Carpigiani fagylatgépek, amik együtt terjedtek el az olasz fagylaltkultúrával

A nyári szezon vészesen közeleg, de még mindig van egy kis időd, hogy megfelelően felkészülj, bár most már mindenképpen döntened kell, ha azt akarod, hogy ne érjenek váratlan és kellemetlen meglepetések a csúcsidőszak kellős közepén.

Desco Italy és Ilsa SPA – az olasz minőség most sem hazudtolja meg önmagát!

Ha körbe nézel a kínálatunkban, akkor láthatod, hogy nagyon sok termékünk származik Olaszországból. Ez egyáltalán nem véletlen, mi hiszünk abban, hogyha gasztronómiáról van szó, akkor ők aztán biztos értenek a dolgukhoz. Ebben a cikkünk pedig a DESCO és a ILSA nagykonyhai gépekről fogunk bővebben
Mentett termékek (0)