Egy Orion fagylaltvitrin az egész üzlet éke lehet

Gyártók bemutatása 2021.04.30

 

Egy Orion fagylaltvitrin az egész üzlet éke lehet



Nincs is annál jobb, mint amikor egy forró nyári napon elnyalunk egy hatalmas gombóc fagyit, és valljuk be: lehetünk akárhány évesek, igazi boldogsághormonként hat mindenkire.

A cukrászdák feltöltik a készleteiket, és a szivárvány minden színében pompázó kínálat tárul a szemünk elé.

Ugyanakkor, egy olyan édességről beszélünk, amit ha nem megfelelő hőmérsékleten tárolunk, akkor könnyen elolvadhat, rosszabbik esetben pedig meg is romolhat, ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő hűtési technikát használjuk hozzá.

Marketing szempontból pedig közel sem mindegy, hogy milyen fagylaltvitrinben tároljuk, hiszen egy igazán szép, modern dizájnnal ellátott fagylaltvitrin egyértelműen vásárlócsalogató.

Bizonyára nagyon kevesen kívánnák meg a fagylaltot, ha az üzletbe belépve azt látnák, hogy egy régi, ütött kopott vitrinből kell választaniuk.

Világszínvonalú partnerek

Büszkén mondhatjuk, hogy a magyarországi piacon a több mint 40 éve a fagylaltvitrinek és bártechnikák élvonalában lévő olasz Orion cégnek mi vagyunk az egyik viszonteladói, ezt a kiváltságot pedig csak kevés cég tudja elmondani hazánkban.

A többi évtizedes tapasztalatuknak köszönhetően strapabíró, prémium minőségű termékeket árulnak, mindemellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek a kinézetre is, hiszen ők is tudják, hogy egy egyedi dizájnnal ellátott fagylaltvitrin az egész üzlet éke is lehet.

Az Orion egyedi vitrinjeivel garantáltan nem fogsz találkozni minden második cukrászdában, vagy sarki fagyizóban.

Ár-érték arányban tökéletes vétel lehet mindenki számára, aki megbízik a minőségi termékekben, és hisz a hosszútávú befektetésekben.

A fagylaltvitrinek mellet bártechnikai termékek is elérhetőek, így igény szerint akár ennek a teljes megtervezését és kialakítását is vállaljuk.





Válogass kedvedre a legjobb fagylaltvitrinek között!

Jelenlegi termékkínálatunkban 50 fagylaltvitrinből lehet válogatni, ebből pedig közel 30 darab egyenesen Olaszországból, az Orion gyártótól érkezett.

Az egyik legnépszerűbb termékünk az Orion Kate, egy 24 tégelyes vitrin, amely kialakításának köszönhetően olyan üzletekben is tökéletesen elfér, ahol a rendelkezésre álló hely nem olyan nagy.

Minimalista, szögletes dizájnjával elegáns megjelenést kölcsönöz, amiben megjelennek az olasz elegancia egyedi stílusjegyei is.

Az elektromosan működő fagylaltvitrin, hűtés tartományát tekintve, 18 és -20 Celsius-fok között működik.

Minden iparágra kiterjedő választék

Cégünk közel 30 éve szolgálja ki a piacot, az ipari gépek legszélesebb választékát biztosítva.

Minden termékünkre 14 hónap szerviz garanciát vállalunk, amit egy 5%-os felár ellenében további 1 évvel meg lehet hosszabbítani.

Igyekszünk olyan partnerekkel kapcsolatban állni, melyek a saját területük éllovasai, ezáltal is a legjobb minőséget biztosítva a különböző szektorokból érkező ügyfeleinknek.

Célunk, hogy minőségi, prémium gépeket értékesítsünk, a lehető legjobb ár-érték arányban, mindemellett pedig rendszeresen járunk különböző nemzetközi rendezvényekre és konferenciákra, hogy tisztában legyünk a legújabb trendekkel és igényekkel.

Válassz Te is olyan fagylaltvitrint, amely kívül-belül a legjobb!

Ajánló

Hendichef multifunkcionális robotgép nem csak séfeknek

A Hendi megalkotta a saját multifunkcionális robotgépét, amely professzionális és otthoni használatra is egyaránt kiváló.

Hűtő gazdaságos fogyasztással? Igen!

Egy hűtő kötelező kellék minden konyhán, azonban jól meg kell gondolni, milyen típust választunk, ugyanis a növekvő energiaárak mellett fontos a gazdaságos fogyasztás.

A tökéletes pizza a tökéletes pizzakemencénél kezdődik

Nehezen találni olyan embert, aki nem szereti a pizzát, ám ennek az egyszerű, de nagyszerű ételnek az elkészítéséhez mindenképp szükséged lesz egy profi, minőségi pizzakemencére!
Mentett termékek (0)