Egy Orion fagylaltvitrin az egész üzlet éke lehet

Gyártók bemutatása 2021.04.30

 

Egy Orion fagylaltvitrin az egész üzlet éke lehetNincs is annál jobb, mint amikor egy forró nyári napon elnyalunk egy hatalmas gombóc fagyit, és valljuk be: lehetünk akárhány évesek, igazi boldogsághormonként hat mindenkire.

A cukrászdák feltöltik a készleteiket, és a szivárvány minden színében pompázó kínálat tárul a szemünk elé.

Ugyanakkor, egy olyan édességről beszélünk, amit ha nem megfelelő hőmérsékleten tárolunk, akkor könnyen elolvadhat, rosszabbik esetben pedig meg is romolhat, ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő hűtési technikát használjuk hozzá.

Marketing szempontból pedig közel sem mindegy, hogy milyen fagylaltvitrinben tároljuk, hiszen egy igazán szép, modern dizájnnal ellátott fagylaltvitrin egyértelműen vásárlócsalogató.

Bizonyára nagyon kevesen kívánnák meg a fagylaltot, ha az üzletbe belépve azt látnák, hogy egy régi, ütött kopott vitrinből kell választaniuk.

Világszínvonalú partnerek

Büszkén mondhatjuk, hogy a magyarországi piacon a több mint 40 éve a fagylaltvitrinek és bártechnikák élvonalában lévő olasz Orion cégnek mi vagyunk az egyik viszonteladói, ezt a kiváltságot pedig csak kevés cég tudja elmondani hazánkban.

A többi évtizedes tapasztalatuknak köszönhetően strapabíró, prémium minőségű termékeket árulnak, mindemellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek a kinézetre is, hiszen ők is tudják, hogy egy egyedi dizájnnal ellátott fagylaltvitrin az egész üzlet éke is lehet.

Az Orion egyedi vitrinjeivel garantáltan nem fogsz találkozni minden második cukrászdában, vagy sarki fagyizóban.

Ár-érték arányban tökéletes vétel lehet mindenki számára, aki megbízik a minőségi termékekben, és hisz a hosszútávú befektetésekben.

A fagylaltvitrinek mellet bártechnikai termékek is elérhetőek, így igény szerint akár ennek a teljes megtervezését és kialakítását is vállaljuk.

Válogass kedvedre a legjobb fagylaltvitrinek között!

Jelenlegi termékkínálatunkban 50 fagylaltvitrinből lehet válogatni, ebből pedig közel 30 darab egyenesen Olaszországból, az Orion gyártótól érkezett.

Az egyik legnépszerűbb termékünk az Orion Kate, egy 24 tégelyes vitrin, amely kialakításának köszönhetően olyan üzletekben is tökéletesen elfér, ahol a rendelkezésre álló hely nem olyan nagy.

Minimalista, szögletes dizájnjával elegáns megjelenést kölcsönöz, amiben megjelennek az olasz elegancia egyedi stílusjegyei is.

Az elektromosan működő fagylaltvitrin, hűtés tartományát tekintve, 18 és -20 Celsius-fok között működik.

Minden iparágra kiterjedő választék

Cégünk közel 30 éve szolgálja ki a piacot, az ipari gépek legszélesebb választékát biztosítva.

Minden termékünkre 14 hónap szerviz garanciát vállalunk, amit egy 5%-os felár ellenében további 1 évvel meg lehet hosszabbítani.

Igyekszünk olyan partnerekkel kapcsolatban állni, melyek a saját területük éllovasai, ezáltal is a legjobb minőséget biztosítva a különböző szektorokból érkező ügyfeleinknek.

Célunk, hogy minőségi, prémium gépeket értékesítsünk, a lehető legjobb ár-érték arányban, mindemellett pedig rendszeresen járunk különböző nemzetközi rendezvényekre és konferenciákra, hogy tisztában legyünk a legújabb trendekkel és igényekkel.

Válassz Te is olyan fagylaltvitrint, amely kívül-belül a legjobb!

Ajánló

Hagyd a mosogatást a profikra – Winterhalter

A mosogatás még egy átlagos háztartásban is nyűg tud lenni, akkor egy vendéglátóegységben, egy étteremben, ahol naponta akár több száz tányér és evőeszköz is használatban van, milyen lehet?

Balatoni szezonnyitás: mivel érdemes készülni?

A hideg téli napokon sokan álmodozunk arról, hogy bárcsak jó idő lenne, és jönne már a nyár. Gondtalan nyaralós napok a Balaton partján: ez talán sokak számára ismerős gondolat, amely mostanság gyakran elfog minket. Az igazi nyaraláshoz azonban van még egy elengedhetetlen dolog: a fagylalt!

Carpigiani fagylatgépek, amik együtt terjedtek el az olasz fagylaltkultúrával

A nyári szezon vészesen közeleg, de még mindig van egy kis időd, hogy megfelelően felkészülj, bár most már mindenképpen döntened kell, ha azt akarod, hogy ne érjenek váratlan és kellemetlen meglepetések a csúcsidőszak kellős közepén.
Mentett termékek (0)