Desco Italy és Ilsa SPA – az olasz minőség most sem hazudtolja meg önmagát!

Gyártók bemutatása 2022.02.16



Ha körbe nézel a kínálatunkban, akkor láthatod, hogy nagyon sok termékünk származik Olaszországból.

Ez egyáltalán nem véletlen, mi hiszünk abban, hogyha gasztronómiáról van szó, akkor ők aztán biztos értenek a dolgukhoz.

Ennek köszönhetően pedig egyértelmű, hogy a nagykonyhai gépeiket is úgy alkották meg, hogy a lehető legjobb ételt készíthessék el vele.

Tűzhelyek, pizzasütők, fagylaltosvitrinek és fagylaltkészítőgépek, ipari hűtők és sokkolók és még megannyi fontos és hasznos termék, amik elősegíthetik a vállalkozásod minőségének a fejlődését.

Ebben a cikkünk pedig a DESCO és a ILSA nagykonyhai gépekről fogunk bővebben mesélni, amik szintén olasz gyökerekkel rendelkeznek.

A hűtőpiac etalonja

Mint tudjuk, ahol ételek készítésével foglalkoznak, ott alapvető feltétel, hogy azokat megfelelő hőmérsékleten tárolják, hogy megőrizzék a megfelelő állagukat, minőségüket.

Illetve, ha hosszútávú tartósításról van szó, akkor olyan fagyasztókat és sokkolókat használjunk, amik kifogástalanul működnek.

Az ILSA SPA, a hűtőpiac egyik etalon gyártója a vendéglátóipar szereplőinek.

Fő célja, hogy minden igényt kielégítő megoldást adjon a vásárlói számára, mindezt úgy, hogy szem előtt tartja a környezet védelmét, a praktikumot, a kezelhetőséget és persze a mindig stílusos olasz dizájnt.

A több mint 40 évvel ezelőtt megalapított cég, a kezdetekben acélfeldolgozással foglalkozott, de mikor meglátta a lehetőséget és a fényes jövőt a vendéglátásban, reagált a piac igényeire, ezt pedig nagyon jól tette, hiszen sikere azóta is töretlen.

A konyhai berendezések zászlóshajója

A DESCO Italy története pedig már közel 60 évre nyúlik vissza, így még inkább beszélhetünk fejlődésről, minőségről és megbízhatóságról.

Mindennek a sok pozitív tulajdonságnak köszönhetően még a mai napig vezető szerepet játszanak a piacon, konyhai berendezéseik pedig olyan tökéletesen tudnak beilleszkedni a vendéglátói munkatérben, hogy követendő példaként szolgálhat az összes piaci szereplőnek.

Minőségi több rózsás gáztűzhelyek, elektromos főzőlapok, tésztafőzők, fritőzök, infralámpás  melegentartók és indukciós wok főzőhelyek – ezek mind megtalálhatóak a kínálatunkban, melyekre kivétel nélkül 2 év szerviz garanciát vállalunk.

Ha pedig még mindig nem sikerült meggyőznünk téged a DESCO kiválóságáról, akkor érdemes tudni róluk, hogy tulajdonképpen ők voltak a világ első tésztafőző megalkotói.

Nekik köszönhetően tehát már 1981 óta a tésztafőzés professzionális szintre tudott emelkedni, mellyel rengeteg időt és energiát is meg lehet spórolni.



Ha igazán jól szeretnél választani

Nekünk elhiheted, hogy a több évtizedes fennállásunk óta egyszer sem kellett csalódnunk az olasz gyártók termékeiben, nem véletlen, hogy mindig szívesen értékesítjük az ő gépeiket.

Tudjuk, hogy a minőségi termékeik ára olykor nagyon magasnak bizonyulnak, ám érdemes átgondolni, hogy amit cserébe kapunk, az sok-sok éven keresztül fogja segíteni a vállalkozás működését, megbízható munkatárs lesz a mindennapokban.

Nézz körül kínálatunkban, készülj már most a közelgő szezonra!

Ajánló

Hendichef multifunkcionális robotgép nem csak séfeknek

A Hendi megalkotta a saját multifunkcionális robotgépét, amely professzionális és otthoni használatra is egyaránt kiváló.

Hűtő gazdaságos fogyasztással? Igen!

Egy hűtő kötelező kellék minden konyhán, azonban jól meg kell gondolni, milyen típust választunk, ugyanis a növekvő energiaárak mellett fontos a gazdaságos fogyasztás.

A tökéletes pizza a tökéletes pizzakemencénél kezdődik

Nehezen találni olyan embert, aki nem szereti a pizzát, ám ennek az egyszerű, de nagyszerű ételnek az elkészítéséhez mindenképp szükséged lesz egy profi, minőségi pizzakemencére!
Mentett termékek (0)