Az Eloma termékeivel, új szintre emelheted a sütés fogalmát

Gyártók bemutatása 2021.11.08

Az Eloma termékeivel, új szintre emelheted a sütés fogalmát

Képzeld el, hogy épp egy forgalmas szombat estén állsz az éttermed közepén, és elégedetten konstatálod, hogy a lehető legjobban halad az üzlet.

A vendégek csak özönlenek be az ajtón, a konyha ezerrel pörög és sorra jönnek a megrendelések.

Nem hangzik rosszul, ugye?

Talán már túl szép is ahhoz, hogy igaz legyen, nem?

Erről szó sincs, hiszen megfelelő támogatással, jó üzletpolitikával, kiemelkedő termékekkel és szolgáltatásokkal közel sem olyan nehéz ezt elérni.

Az emberi munkaerő bár elengedhetetlen a vendéglátásban, a teljesítménye olykor ingadozó lehet.

Mivel tudjuk mégis megtartani az egyensúlyt, hogy a lehető legkisebb teljesítmény visszaeséssel kelljen szembesülnünk?

A válasz meglehetősen egyszerű; Eloma kombi sütő és pároló!

Az Elomáról dióhéjban

Mint a legtöbb prémium gyártó, az Eloma története is több évtizedre nyúlik vissza.

Főszereplői pedig olyan emberek, akik ugyan egy apró müncheni garázsban kezdték a pályafutásukat, de mertek nagyot álmodni.

Az első elektromos csirkesütőjüket 1975-ben alkották meg, pár évvel később pedig már olyan forgalmat tudhattak magukénak, hogy a kis müncheni garázsban már nem fértek el kellően, és nagyobb helyet kellett keresniük.

Innovatív termékeik újra és újra meghaladták a kor technológiáját, így nem csoda, hogy a nagy keresletnek köszönhetően, már a gyártósori termelésre is átálltak.

A folyamatos megújulás mellett az Eloma már a 90-es években elkezdett figyelni a környezettudatosságra.

Ami pedig a megbízhatóságot illeti?

Köztudott tény, hogy a németek mérnöki pontosságában nem igazán lehet csalódni!

Okos sütés, tökéletes végeredmény

Termékkínálatunkban egyaránt találkozhatsz az Eloma Genius és Multimax szériákkal, különböző méretben és kapacitásban, elektromos és gázzal működő kombi sütőkkel és párolókkal.

Az Eloma termékeiben olyan hűséges konyhai kisegítőre találhatsz, aki mindig a legjobb teljesítményt nyújtja, rengeteg munkát és fejfájást megspórolva neked.

Az intelligens funkcióknak köszönhetően, ha nem szeretnél, nem kell azzal babrálnod, hogy hány fokra állítsad a sütőt, egyszerűen csak kiválasztod, hogy milyen ételt szeretnél elkészíteni, az Eloma kombi sütője pedig automatikusan beállítja a megfelelő páratartalmat, sütési időt és persze hőmérsékletet is.

A beépített érintőképernyős kijelzővel pedig el is menthetjük a számunkra legfontosabb paramétereket, és szükség esetén csak egy gombnyomással előhívhatjuk, miközben gond nélkül nyomon követhetjük a sütés teljes menetét.

Válaszd a minőséget és tervezz hosszútávra!

Mi hiszünk a minőségi termékekben, így kínálatunkban is csak olyan gyártókkal találkozhatsz, akikben 100%-osan megbízunk, ezért az általunk értékesített legtöbb termékre 2 év garanciát vállalunk.

Ahhoz pedig, hogy folyamatosan lépést tudjunk tartani a piaci igényekkel és a legújabb technológiákkal, gyakorta látogatunk el különböző szakmai kiállításokra és rendezvényekre.

Nézz körül a weboldalunkon, és szerezz be egy Eloma kombi sütőt, hogy megtapasztalhasd Te is, hogy milyen az igazi sütési élmény!

Ajánló

Mi a francia konyha (és a világ legjobbjainak) titka? – Robot-Coupe

Azok a vendéglátósok, akik igazán jók a szakmájukban, tudják, hogy az ételek előkészítése, ugyanolyan, vagy akár sokkal fontosabb lehet mint maga a sütési/főzési folyamat. Ahhoz pedig hogy a munkafolyamat ezen része is a lehető leggördülékenyebben és tökéletesebben menjen, olyan előkészítő gépekkel

Best Water Technology, ahol a víz az első!

Magyarország vízminősége régiótól függően változik, vannak szerencsés helyek, ahol egyenesen ásványvíz minőségű víz folyik a csapból, de sajnos van, ahol nem. Van ahol túl kemény a víz, túl vízköves, vagy csak egyszerűen ihatatlan. Ebben a cikkünkben bemutatjuk a BWT vízszűrő rendszerek gyártóját!

Gyümölcscentrifugák, sajtreszelők, mákdarálók és még sok más – ez a Santos!

Van egy kedves kis kávézód? Esetleg egy juice bárt üzemeltetsz vagy egy cukrászdát? Netalántán egy olyan vendéglátó egységed van, ahol minden megtalálható, ami szem-szájnak ingere? Akkor mindenképpen szükséged lesz egy Santos gépre, higgy nekünk, nem fogsz csalódni!
Mentett termékek (0)