Tapolca Halastó u. 5.       +36-20-802-4453

A süteményes vitrinek zászlóshajója – Orion Kate

Termékek bemutatása 2021.08.30

A süteményes vitrinek zászlóshajója – Orion Kate

A vendéglátósok körében az Orion mint márka, bizonyára jól ismert név.

Az olasz gyártó már több mint 30 éve van a piacon, előkelő helyét pedig teljes joggal kapta meg.

A fejlesztőmérnök csapat minden nap azon dolgozik, hogy a lehető leginnovatívabb megoldásokat hozza létre, amivel nagymértékben megkönnyíti a munkafolyamatokat, növelni tudja a hatékonyságot, szem előtt tartva a magasfokú minőséget és a soha ki nem hunyó szenvedélyt.

Legyen szó akár fagylaltvitrinekről, bárpultokról vagy süteményes vitrinekről, az Orion termékeiben biztosan nem fogsz csalódni, a kiváló minőség mellett pedig nem lehet elmenni szó nélkül, ahogy a szemet gyönyörködtető, olasz elegancia mellett sem.

Kívülről és belülről egyaránt kifogástalan

Gyakran mondják, hogy nem a külső, hanem a belső a lényeg, ám a vendéglátóiparban mind a két tényező nagyon fontos, hiszen senki nem szeretne egy olyan cukrászdába beülni, ahol ütött-kopott székek és asztalok, ezeréves vitrinek, hűtők és egy omladozó bárpult fogadja.

Persze ez egy nagyon szélsőséges eset, de nem sokkal jobb érzés beülni egy olyan helyre, ahol minden szép, minden tiszta, a cukrászda kínálatát pedig egy csodálatos süteményes vitrinből térképezhetjük fel?

Egy finom süteményt ugyanis első körben mindig a szemünkkel kívánunk meg, ha pedig a tálalás is megfelelő, akkor biztos, hogy nyert ügyünk lesz.

A külsőségek mellett pedig természetesen a megfelelő hűtés és tárolás sem elhanyagolható.

Bár a nagyi titkos házi krémes receptjét sajnos nem tudjuk megadni, de abban mindenképpen tudunk segíteni, hogy egy Orion süteményes vitrinnel megőrizd a megfelelő állagát, és olyan előkelő módon legyen tálalva, ahogy azt igazán megérdemli.

Legyen Neked is Orion süteményes vitrined!Kínálatunkban számos Orion termékkel találkozhatsz, olyan csúcsminőségű termékeket tudsz tőlünk beszerezni, mint például az Orion Beck, vagy az Orion Kate.

Utóbbi a cukrászdád vagy éttermed legelegánsabb eleme lehet, ami úgy vonzza majd a finom süteményekre a tekintetet, hogy biztosan senki nem tud majd elmenni mellette szó nélkül.

Az Orion Kate méreteiből adódóan tökéletes megoldás lehet azok számára, akik nem rendelkeznek olyan nagy férőhellyel, de mégis szeretnének adni a megjelenésre és a minőségre egyaránt.

Kialakítását minimalista, szögletes vonalak jellemzik, ám mégsem veszít az értékéből, a benne elhelyezett süteményeket tökéletesen be lehet mutatni.

Minden termékre garanciát vállalunk!

Az Orion tehát egy olyan prémium gyártó, amivel semmiképpen sem lehet mellényúlni, amire pedig felettébb büszkék vagyunk, hogy Magyarországon mi vagyunk az egyik legnagyobb forgalmazói (amit csak megsúgunk, nem sokan mondhatnak el magukról).

Nézz körül termékkínálatunkban, válogass prémium termékeink között és ne feledd, minden gépünkre 2 év garanciát vállalunk!

Szerezz be egy Orion terméket és élvezd a kiváló minőséget és a stílusos, olasz eleganciát!

 

Ajánló

Vendéglátósok figyelem! Miért készüljünk fel már most a következő évi szezonra?

Talán elsőre furán hangozhat, ha azt mondjuk, most van a legtökéletesebb alkalom beszerezni egy fagylaltvitrint vagy hűtőt, de ha kicsit jobban belegondolunk, teljesen logikus érveket lehet felsorakoztatni mellette. Ebben a cikkben el is mondjuk, hogy miért!

Kamado Joe – A grillsütő, amivel új értelmet nyer a kerti sütögetés

Ahogy beköszönt a jó idő, és már az esti órákban is kellemesen elüldögélhetünk egy szál pulóverben, úgy a kerti partyk száma is rohamosan megnövekszik. Természetesen ez nem véletlen, nincs is jobb egy közös baráti vagy családi összejövetelnél, amikor a szabadban, a jó levegőn sütünk-főzünk, és jól

Orion Beck - Az olasz bárpult rendszerek élvonalában

Napjainkban a bárpult rendszerek területe nagyon szerteágazó, mind kivitelezés, mind kompaktság, mind a dizájn terén, vagy akár az ár tekintetében. Sokféle megoldás létezik, aminek megvannak az előnyei és a hátrányai, de ahogy eddig sem, az olasz minőségben és kivitelezésben most sem kellett csalódn